Jaliens uit voorzorg naar het ziekenhuis

By
Updated: november 22, 2009
Jaliens uit voorzorg naar het ziekenhuis

Kew Jaliens heeft zaterdag in de competitiewedstrijd van AZ tegen Roda JC een lichte hersenschudding opgelopen. De verdediger van de landskampioen kreeg in de eerste helft een klap in zijn nek van een Roda JC-speler. Jaliens keerde na rust niet meer terug op het veld.

De verdediger werd nog tijdens de wedstrijd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. „Hij voelde zich namelijk niet lekker”, aldus coach Ronald Koeman. De artsen constateerden in het ziekenhuis een lichte hersenschudding. Daarmee liep het jubileum van Jaliens uit op een kater. De 31-jarige verdediger speelde in Kerkrade namelijk zijn tweehonderdste officiële duel in het shirt van AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *