AZ wil contracten Hoedt en Dos Santos verlengen

By
Updated: december 2, 2014

AZ is erg tevreden over de ontwikkeling van zowel Wesley Hoedt als Dabney dos Santos. Beide jeugdtalenten krijgen spoedig een verbetert contract aangeboden.

De 20-jarige Hoedt begon op de bank, maar speelde al vrij snel Jan Wuytens uit de basis. Sindsdien is hij niet meer weg te denken in de defensie van de Alkmaarders. De verdediger kan een contract tekenen tot medio 2017, met een optie tot zelfs 2019.

Dos Santos debuteerde tegen NAC Breda en heeft momenteel een basisplaats. De 18-jarige aanvallende middenvelder heeft nog een jeugdcontract die tot de zomer van 2016 loopt. Ook Dabney kan zeer snel een meerjarig contract ondertekenen. Bron foto: Soccernews.nl

6 Comments

 1. kaazie87

  2 december 2014 at 10:47

  en haye dan? die heeft volgens mij ook maar een contract tot 2015. die mogen ze van mij ook zo snel mogelijk verlengen. weet iemand hoe het met van overeem gaat, daar hoor je helemaa niks meer van, hij begon zo goed

 2. Gerritvooijs

  2 december 2014 at 13:08

  Idd, Messaoud en Overeem begonnen sterk maar benen nu een stapje terug gedaan. Zijn beide niet meer opvallend beter als wat er nu bij AZ loopt.
  Hadden beide maar het geluk gehad om onder onze coach te mogen spelen.
  Het is knap wat VDB doet. Kijk naar dos Santos, bij krijgt de tijd om zich te ontwikkelen en wordt niet zoals in het verleden direct af geserveerd.

 3. Vak J

  2 december 2014 at 13:43

  Inderdaad eindelijk een trainer die de jongeren wat meer kans geeft. Van Hoedt ben ik wel gecharmeerd. dos Santos heeft wat meer tijd nodig maar di krijgt hj ook van de trainer(s). Kortom zo erder gaan en misschien Berghuis wel in de selctie Zaterdag tegen GAE. En weer en goed gevuld stadion!!

 4. 1AZ1

  2 december 2014 at 14:47

  Goed nieuws!

 5. az woman

  2 december 2014 at 16:00

  Nou Ernst, gewoon je huiswerk goed doen, dat is voor zowel AZ als de (jeugd)spelers het aller beste.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *