AZ doet geheimzinnig over 16-jarig Nigeriaans talent

By
Updated: november 22, 2014

AZ deed eerder deze week een beroep op een nieuwe proefspeler. Het zou gaan om een 16-jarig Nigeriaans talent, maar de club doet vooralsnog geheimzinnig over zijn identitief. Wel lijkt de club verregaande interesse te hebben.

‘Het is een stagespeler en die hebben wij kunnen beoordelen. Het is een goede speker, ja’, aldus Van den Brom. ‘Ik vind hem niet onaardig. Volgens mij is hij aangenomen, maar ik weet niet zeker hoe dat zit,’ vervolgt Muhren die een helft met hem heeft gespeeld tegen Almere City FC.

Overigens is de kans klein dat Aleksander Bjelica een contract krijgt aangeboden in Alkmaar. De proefspeler, die was verbannen bij Utrecht, heeft de club niet weten te overtuigen. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. 1AZ1

    22 november 2014 at 01:01

    Een topchef of goochelaar geven ook nooit hun recept of truc prijs dus waarom zou AZ dat wel doen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *