Elm: ‘Ik heb het naar mijn zin in Alkmaar’

By
Updated: november 17, 2009
Elm: 'Ik heb het naar mijn zin in Alkmaar'

Van de week werd Elm nog in verband gebracht met een vertrek naar Blackburn Rovers. De Zweed, nog maar een paar weken in dienst, zou spijt hebben gehad van zijn transfer naar AZ. “Dat is verzonnen,” aldus Elm.

“Ik heb het naar mijn zin in Alkmaar. Ik kan begrijpen dat als het team draait, de trainer de opstelling niet wil veranderen.”

Toch voelt het wel gek aan dat Elm niet mag uitkomen in de Champions League. “Dat is wel een beetje raar: een wedstrijd spelen waarin het goed gaat en vervolgens niet in de Champions League mogen spelen”, zegt de middenvelder tegenover het Zweedse Fotbollskanalen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *