Koeman geschikt/ongeschikt?

By
Updated: november 16, 2009
Koeman geschikt/ongeschikt?

Zeg het maar! Is Koeman volgens jou geschikt of ongeschikt als trainer van AZ? De JCS tegen sc Heerenveen werd met hoogstaand voetbal nog gewonnen, maar sindsdien zoekt AZ nog steeds naar de juiste vorm. Vooral de eerste helft tegen Feyenoord werd maar weer eens te duidelijk dat het nog steeds niet goed zit.

Afgelopen vrijdag kwam Koeman naar buiten met het nieuws dat we ons voor de winterstop moeten richten op de 4de of 5de plek. Een goede tweede seizoenshelft zal dan moeten resulteren in het behalen van de eerder gestelde doelen, namelijk Europees voetbal. Toch blijft natuurlijk de vraag of dit onder leiding van Koeman haalbaar is.

Laat van je horen en reageer onderaan dit artikel of Koeman geschikt is om de eerder gestelde doelen te behalen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *