Gudelj over zijn wereldgoal: ‘Doelpunt was lekker’

By
Updated: november 9, 2014

Nemanja Gudelj kwam zaterdagavond weer even terug op zijn oude nest. De middenvelder kwam met AZ op bezoek bij NAC Breda. De Serviër kroonde zich tot matchwinner door het enige doelpunt te maken: 1-0. “Ik zal goed slapen”, zegt Gudelj op de officiële website van AZ.

“Ik maakte een goede loopactie, keek naar de hoge bal van Jeffrey (Gouweleeuw, red.) en wist dat Jelle ten Rouwelaar een beetje uit zijn goal zou komen. Ik mikte de bal vanuit een volley richting de tweede paal. Daarbij moet je geluk hebben, want acht van de tien keer gaat het fout. Hij zat er heel goed in. In de kleedkamer hoorde ik dat ie op de Van Basten-goal uit ’88 leek. Mooi om te horen”, zegt een trotse Gudelj.

Gudelj is blij met zijn doelpunt, maar dat is niet vanwege het feit dat zijn vader vorige maand werd ontslagen als trainer van NAC. “Dat heeft er totaal niet mee te maken. Dat soort gevoelens heb ik kunnen uitschakelen. Dat doelpunt was gewoon lekker omdat het de beslissende was.” Bron: Voetbalcentraal.nl, bron foto: Soccernews.nl

Hierrr kan je nog even zijn doelpunt zien

One Comment

  1. 1AZ1

    14 november 2014 at 14:19

    Gudelj Woooooohooooo Gudelj Woooohhooooooo 🙂

    retketeketet AZ!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *