Man of the Match: NAC Breda – AZ

By
Updated: november 9, 2014

Wie vond jij de beste speler bij AZ tegen NAC gisterenavond? Breng nu nog je stem uit (zie de poll aan de rechterkant)

4 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  9 november 2014 at 17:06

  Voor mij Esteban omdat hij zich prima gerevancheerd heeft. Prima gekeept ook in de slotfase toen NAC opportunistisch ging spelen. Ik zag Esteban uit zijn goal konen en zeer overtuigend een hoge bal wegboksen.
  Als je zo’n prestatie neerzet met zijn voorgeschiedenis dan verdien je het in mijn ogen.

 2. Brandon

  10 november 2014 at 09:04

  Iedereen zijn mening Gerrit maar het gezegde is een zwaluw maakt nog geen zomer. Na een overigens wel goede wedstrijd ga ik hem iig niet kiezen. Gudelj was toch nog net iets belangrijker met zijn doelpunt en verdient het ook na de voorgaande wedstrijden waar hij ook zeer goed speelde maar een andere speler toch boven hem werd verkozen.

  • Gerrit Vooijs

   10 november 2014 at 20:31

   Zeker Brandon, Ik ben met je eens dat Gudelj op dit moment de belangrijkste speler is van AZ.
   Ik heb deze keer gekozen voor Esteban niet omdat hij beter was als Gudelj als je dat al zou kunnen vergelijken. Ik koos voor hem omdat hij door zijn blunder terecht het mikpunt werd van de kritiek en zijn positie als 1e doelman stond direct weer onder grote druk.
   Veel spelers hebben daar te veel last van en worden nog onzekerder. Esteban is het gevecht met zichzelf aangegaan, heeft de kritiek van zich afgezet en heeft een prima prestatie neergezet. Dat verdient respect, vandaar.

 3. kaazie87

  10 november 2014 at 16:36

  niemand zegt Wesley hoedt, ongelofelijk vindt ik dat hij speelde echt geweldig niet of weinig fouten hij wordt met de week beter heerlijk om te zien. het zal mij benieuwen hoelang hij nog bij ons speelt. hij heeft namelijk de ideale lengte uitstraling fysiek en snelheid om de absolute top te halen, ik verwacht dat hij aan het eind van het seizoen weggaat omdat bij ajax moisander weggaat bij twente bengtsson en bij psv rekik en bij feyenoord ontwikkelen die 2 zich ook goed. maar goed zijn opvolger staat al te trappelen en hij zal veel geld opleveren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *