AZ bereikt akkoord over afkoop contract Pastoor

By
Updated: november 6, 2014

AZ en Alex Pastoor zijn van elkaar verlost. Dit maakte AZ eerder vandaag bekend op de officiële website. Afgelopen september zegde AZ het contract eenzijdig op. De assistent-trainer ,die een contract kreeg om verder te gaan als hoofdcoach, werd ontslagen omdat hij informatie zou hebben gelekt naar de media. Met name Stewart kon dit op geen enkele manier hard maken en daardoor moest Pastoor schadeloos worden gesteld.

‘AZ heeft getracht een onderbouwing te construeren om afscheid te kunnen nemen van Pastoor. Dit resulteerde in de nodige niet onderbouwde, onjuiste en inconsequente verwijten, welke nadien telkens, al dan niet publiekelijk, werden teruggenomen. Ten onrechte werd daardoor een volledig verkeerd beeld van Alex Pastoor geschetst. Uiteindelijk hebben beide partijen een regeling getroffen, waarvan de inhoud wat mij betreft hiervoor zeker een bewijs vormt,’ aldus VVCS-directeur Louis Everard.

6 Comments

 1. Ray

  6 november 2014 at 21:16

  Goed, het zou Stewart sieren als hij de eer aan zich zelf houdt.

 2. i.pjotr

  6 november 2014 at 21:20

  Doodzonde,
  Hopelijk komt er ooit nog eens kans
  Stewart tot ziens, JIJ BENT DE ZWAKSTE SCHAKEL !

 3. De echte supporter

  6 november 2014 at 23:40

  Steward kan nu van mij weg ZONDER regeling. Dit heeft genoeg kost denk ik. Schandalig iemand beschuldigen wat niet juist is.

 4. Ruud

  7 november 2014 at 07:11

  Als dit de uitkomst is, dan heb ik niets teveel gezegd de afgelopen tijd. De aanwezigheid bij VI was en is een directeur onwaardig. Hij mag terug naar NAC om daar verder te oefenen. Nu wordt geprobeerd om met zo min mogelijk woorden (zie http://www.az.nl) en zonder tromgeroffel van Pastoor af te komen. Wat een wanprestatie! Ik ben blij dat AZ op het veld meer kwaliteit heeft dan achter de bestuurstafel.

 5. Jay

  7 november 2014 at 08:53

  Dit is echt pijnlijk voor Stewart. Hij heeft door zijn leugens niet alleen Pastoor, maar ook de club beschadigd. Hij is verantwoordelijk voor deze gang van zaken.

  Ik ben niet iemand die roept om het ontslag van iemand, maar zijn positie begint onhoudbaar te worden. Faal op faal.

 6. harm

  7 november 2014 at 14:52

  Stewart zie ik liever nu weg dan volgende week. Erge van alles is nog : Hoeveel geld kost dit geintje totaal dan wel nie.. En dankzij die gladde Amerikaan komt Alex nu moeilijker aan een baan.. Waardeloos

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *