Van den Brom: ‘Ik zet Esteban er niet direct naast’

By
Updated: november 3, 2014

Je zou denken dat een ezel zich niet tweemaal stoot aan dezelfde steen. Toch lijkt John van den Brom het wel weer te gaan doen. Ondanks de blunder van Esteban gisterenmiddag staat hij tegen NAC gewoon weer onder de lat.

‘We dachten eindelijk eens thuis te winnen, maar helaas heeft de blunder van Esteban dat voorkomen. Ik koos voor hem vanwege zijn ervaring, terwijl Rochet het ook goed heeft gedaan. Het is ontzettend zuur dat hij in deze fase van de wedstrijd zo’n knullige bal loslaat. Het voelt nu als een nederlaag, ondanks dat we goed zijn teruggekomen van een achterstand. Maar ik zet Esteban er nu niet direct naast.’ Bron foto: NOS.nl

14 Comments

 1. AZ4Altijd

  3 november 2014 at 09:54

  Hoeveel blunders mag deze pipo nog maken om er naast te komen te staan? Jezus. Hij KOST ons alleen maar punten. En in het verleden heeft hij al ZOVEEL punten gekost. Wordt hier echt knetter van. Geloofwaardigheid van vd Brom is ook snel weg zo. Ieder ziet het dat die Esteban een grabbelton is, maar alleen de trainer ziet het niet.

  • Brandon

   3 november 2014 at 15:05

   AZ4altijd het klopt helemaal wat je zegt dit seizoen kost hij alweer de nodige punten en verleden jaar het gehele seizoen 15 tot 20 punten

 2. Keet

  3 november 2014 at 10:48

  helaas!

 3. Knol

  3 november 2014 at 11:12

  Het lijkt wel of hij hulp van bovenaf krijgt en dat de leiding (Stewart en Co.) hier de hand in hebben.
  En niemand die het snapt want Rochet deed het toch naar behoren en was zeker en rustig in zijn doel gebied?
  Het enige wat ik kan bedenken is dat ze hopen dat hij met Kerst wordt verkocht (maar wie wil nou deze clown kopen deze blunder gaat de hele (voetbal) wereld over).
  Heb we weer groen en geel zitten ergeren aan hem en aan de rest ook trouwens wat een waardeloze wedstrijd mentaliteit en totaal geen inzet.
  Over de verdediging maar te zwijgen,en dat tegen Excelsior, volgende week NAC uit als ze net zo’n inzet hebben als gisteren worden we daar afgeslacht en komen we echt in de gevaren zone.
  Plaats 10 t/m 14 heb ik vooraf geroepen.
  Hum als we niet oppassen met dit geklungel word het na competitie, en dat gaan we met deze ploeg echt niet redden.
  Vinden ze nog gek dat het stadion steeds leger word.
  Ja meneer Stewart je bent goed bezig om ons naar de verdommenis te helpen.

 4. Brandon

  3 november 2014 at 15:03

  Dat wordt weer niks tegen nac. Je kan mij niet wijsmaken dat de achterhoede hier vertrouwen van krijgt. Terugspelen op deze pipo de clown durf je niet meer want je weet nooit of hij weer gekke capriolen gaat uithalen. Dus gemakkelijke situaties zullen moeilijk opgelost gaan worden met de fouten ten gevolge van dien. Dan gaan we de spelers de schuld geven maar kijk het maar na op Rochet durfden ze wel terug te spelen omdat hij de rust zelve was in het doel. v.d.Brom is niet capabel, ook gezien het vertoonde spel van de laatste wedstrijden. Gisteren werd er weer veel verbloemd want de 1-3 (onderkant lat) was dichterbij dan de 2-2 (geluk goal eigen doel). De waarheid is meestal hard om in te zien maar helaas t is nu eenmaal niet anders. Ook wat de spelers zelf zeiden, we hadden er wel 7 moeten maken slaat kant noch wal. We moeten echt gaan oppassen want verlies (tis niet te hopen)zal ons vast in het rechter rijtje doen belanden. Jezelf moed in praten daar heeft nog nooit een ploeg punten mee gekregen b.v. als Johansson terug is etc etc, een ding weet ik wel was die pipo de clown maar nooit teruggekomen.

 5. oma

  3 november 2014 at 15:23

  mooi dat worden dan weer drie verlies punten tegen N.A.C!

 6. Jay

  3 november 2014 at 16:38

  Waar ik mij aan stoor is het feit dat zowel van den Brom als Esteban na de wedstrijd rustig zeggen dat ze het zo snel mogelijk moeten vergeten en zich focussen op de volgende wedstrijd. Ook dat “we moeten er van leren” zinnetje komt elke keer weer voorbij, maar ondertussen zien we elke wedstrijd weer hetzelfde gestuntel.

  Wordt eens een keer boos. Laat zien dat je er echt van baalt en dat je er voor wilt gaan. Slappe hap steeds, bah.

 7. KeesK in Paraguay

  3 november 2014 at 18:52

  Ben niet de enige zeker met D. Haar nostalgie? Een weekje maar, maar wat voor eentje. Dennis we zullen je glorietijd nooit vergeten! Het is maar dat je ’t weet. Sterkte daar naast die speknek.

  • Ray

   4 november 2014 at 18:48

   KeesK, wat heb je dat treffend verwoord 🙂

  • Ray

   4 november 2014 at 19:29

   KeesK, wat heb je dat treffend verwoord.

 8. urdal

  3 november 2014 at 20:12

  Van den Brom kunnen we dus ook niet meer serieus nemen. Ik begrijp echt niet dat wij in het stadion kunnen zien dat het een drollenvanger is en al die trainers dat niet zien (GJV, Dickie, Brom)

  • Gerrit Vooijs

   4 november 2014 at 20:11

   Urdal, jouw ongeloof is terecht. Maar wees gerust de trainers zien dat ook wel maar kiezen voor de beste, de minst slechtste of financieel beste keus. De laatste keuze weegt het minste mee tenzij het over de laatste kans gaat om die speler te verkopen.
   Het is en blijft betaald voetbal en AZ stevent hoe dan ook af op weer een negatief saldo op de eindbalans.

   Als de verkoop van Esteban kan bijdragen om of Gudelj of Berghuis aan het einde van dit seizoen te behouden dan moet AZ dat serieus proberen. Dat betekent dat Esteban nog 6 duels opgesteld moet worden.
   Het is een kleine strohalm maar AZ mag zelfs die kleine kans niet laten liggen.

   • oma

    5 november 2014 at 13:02

    mooi dat worden dan 18 verlies punten.

 9. NHN

  5 november 2014 at 00:57

  Heeeeeeee,net een rondje zuid-amerika gehad, meet heel weinig voetbal, en af en toe internet. Maar begrijp dat AZ weer als vanouds bagger draait. Hebben we nog steeds die nobody als keeperstrainer?
  Zo te horen wel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *