Esteban: ‘Ik moet het vergeten, en ik ben het al vergeten’

By
Updated: november 3, 2014

Een simpel vangballetje, althans zo zou het moeten zijn, leidde kort voor tijd de gelijkmaker in van Excelsior. Een bal die Esteban zeker had moeten hebben. Zelf wuift Esteban de blunder weg. ‘Jongens, wat kan ik zeggen? Ik moet het vergeten, en ik ben het al vergeten. Want ik kan er niks meer aan doen. Ik ben klaar voor volgende week. Als ik moet spelen, tenminste.’

‘De bal viel uit mijn handen. Dat gebeurde gewoon. Hebben jullie gezien hoe ik de hele wedstrijd speelde? Er gebeurde niks vreemds. Het is de tragiek van een keeper dat een fout op het eind je fataal wordt.’ Bron: Telegraaf.nl

13 Comments

 1. harm

  3 november 2014 at 10:54

  hij is het vergeten en wij balen..

 2. harm

  3 november 2014 at 10:57

  Hij heeft geen 1 redding gehad verder, en dan vind hij dat er niks vreemds gebeurde? 🙁

  • oma

   3 november 2014 at 15:26

   je heb gelijk,die blunders van die grabbelaar begingen normaal teworden.

 3. Ray

  3 november 2014 at 11:06

  “Er gebeurde niks vreemds.” Waar slaat dat op?

 4. Martijn

  3 november 2014 at 12:11

  We kunnen dit niet alleen op Esteban afschuiven, kijk hoe we de 0-1 en de 1-2 om ons oren krijgen.We moesten gewoon hele tijd achter de feiten aan lopen.

  • Brandon

   3 november 2014 at 15:16

   Martijn tegen de persoon Esteban heb ik helemaal niks maar de keeper haat ik. Ga het maar nakijken bij het 1e doelpunt staat hij bij een voorzet bij de 1e paal, helemaal fout gepositioneerd, hij hoort in het midden van zijn doel te staan en 1 meter naar voren dan pakt hij de bal zonder enige moeite op. Bij de tweede goal precies hetzelfde ook weer 1e paal etc etc het is echt zo erg hij kan er echt geen pepernoot van. De schuiver lijkt nu heel moeilijk te pareren maar als hij opgesteld staat zoals het moet is het echt een houdbare bal. De 3e pffffffffffff dat gebeurde gewoon en kijk dit ook even na LACHEND het veld aflopen.

   • Martijn

    3 november 2014 at 16:19

    Eerste doelpunt komt uit dom balverlies op het middenveld waardoor Excelsior kan counteren en Celso Ortiz een foute sliding maakt en Botaka rustig een voorzet kan geven en de verdedigers lucht aan het dekken zijn en Auassar kan intikken. 0-1

    Tweede doelpunt van Excelsior komt door Gouweleeuw die helemaal voorin balverlies lijdt en Excelsior kan counteren waarbij het middenveld helemaal open ligt van AZ waarbij Karami naar voren loopt zonder aangepakt te worden en in alle rust kan uithalen (oke Esteban staat niet al te best opgesteld maar toch raar dat een verdediger zo ver mag doorlopen…

    3e doelpunt moet Hoedt doordekken op Vermeulen zodat hij niet alle tijd heeft om aan te nemen en kan schieten waarbij Esteban wel een blunder maakt die ik niet goed kan praten….

    • Brandon

     3 november 2014 at 17:33

     Martijn wat je zegt heb je gelijk in maar het gaat daarna om de keeper hij houdt nooit een bal tegen en staat ook ALTJD verkeerd. Dat het verdedigend niet goed gaat ben ik helemaal met je eens maar als je zelf gevoetbald hebt weet je ook dat het vertrouwen op je keeper een groot voordeel is en dat is bij deze kneus echt niet het geval.

     • Martijn

      3 november 2014 at 21:16

      Ja heb je gelijk in. Maar het is ook wel lekker als het hele team meewerkt met verdedigen en druk zetten, scherp hun mannetje aan het dekken zijn in de omschakeling. Lijkt wel of ze soms staan te slapen al is de tegenstander aan de bal.

   • Ray

    4 november 2014 at 01:08

    Ja dat lachen van hem maakte het er niet bepaald beter op. Voelde als zout in de wond.

 5. harm

  3 november 2014 at 13:49

  Zou het gemakzucht zijn dan Martijn? van ”we winnen wel effe van die amateurs? ”

  • Martijn

   3 november 2014 at 16:29

   Nee dat denk ik niet. Dit AZ is gewoon nog ‘los zand’ de kwaliteit is er zeker wel. Maar in de omschakeling staan ze niet goed.

   Nou wil ik wel zeggen dat elke doelpoging een doelpunt was voor Excelsior, maar de manier waarop Excelsior de doelpunten maakt, hadden we kunnen voorkomen.

   • Ray

    4 november 2014 at 01:13

    Ja VDB neemt rustig de tijd om te bouwen aan een team en tijdens dat proces is het helaas los zand. Ik hoop die hij binnenkort klaar is met bouwen. In ieder geval met het neerzetten van het fundament, dan kan hij daarna finetunen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *