Esteban en Johannsson in de basis tegen Excelsior

By
Updated: november 2, 2014

Van den Brom gaat extreem aanvallend spelen tegen Excelsior. Zowel Muhren als Johannsson zullen beide aan de aftrap beginnen. Tankovic krijgt zijn kans direct achter de spitsen.

Overigens krijgt Esteban de voorkeur van John van den Brom. De keeper staat na zijn blessure weer in het doel. Rochet moet dus genoegen nemen met een plek op de bank.

Opstelling

Esteban; Johansson, Gouweleeuw, Hoedt, Poulsen; Gudelj, Ortiz, Haye; Tankovic; Jóhannsson, Mühren

3 Comments

 1. Brandon

  2 november 2014 at 16:22

  Nou mensen jullie hebben het nu toch ALLEMAAL wel gehad met die CLOWN he. Durf me nu nog eens een min te geven dan ben je het niet waard om AZ supporter te zijn. Dit is echt geen keeper en v.d.Brom heeft voor mij nu ook afgedaan wat een slechte trainer is dat. De volgende wedstrijd allemaal met een spandoek in t stadion met allen de tekst Esteban ROT OP.

 2. Jeroen

  2 november 2014 at 16:33

  Ja dit kon je verwachten met EsteBAM op doel. Kansloos! Voor een objectieve kijker een zeer leuk duel, maar dit mag AZ toch echt niet overkomen. Schandalig! Het is Excelsior. Tegenwoordig verspelen we tegen elke club punten.

  • 1AZ1

   2 november 2014 at 16:45

   Verdedigen doe je met ze 11e maarja die laatste doelpunt kan ik ook niet goed praten. 20 doelpunten na 11 wedstrijden is gewoon teveel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *