AZ en Feyenoord volgen Braziliaanse spits Wanderson

By
Updated: november 12, 2009
AZ en Feyenoord volgen Braziliaanse spits Wanderson

Ajax en sc Heerenveen volgen de Braziliaanse spits Wanderson al geruime tijd. De 23 jarige speler komt nu uit voor het Zweedse GAIS, maar geniet de interesse van een aantal topclubs. Zo zou naast Ajax, AZ en Feyenoord ook Chelsea in de race zijn voor een handtekening. Kans lijkt dan ook klein dat de spits überhaupt uit gaat komen voor een club uit de Eredivisie.

Dat zegt het het Zweedse Göteborgs-Posten. GAIS is in ieder geval in gesprek met een aantal clubs. “We hebben gesprekken gestart met geïnteresseerde clubs. Wie dat zijn kan ik niet zeggen”, zegt algemeen directeur Tony Persson.

Chelsea behoort ook tot de gegadigden. Als het aan Wanderson ligt is de keus snel gemaakt. “Ik was echt blij toen ik hoorde dat Chelsea ook belangstelling in mij heeft. Daar zou ik heel erg graag willen spelen.”

Zijn huidige werkgever heeft afgelopen seizoen zeker niet te klagen gehad over de doelpuntenproductie. Wanderson was in dertig duels achttien maal trefzeker.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>