Van den Brom heeft nog de nodige vraagtekens

By
Updated: oktober 31, 2014

John van den Brom weet nog niet precies met welk elftal hij zondag start in de thuiswedstrijd van AZ tegen Excelsior.

De positie onder de lat staat nog altijd ter discussie. Esteban is fit en maakte woensdag tot tevredenheid van Van den Brom zijn opwachting in de bekerwedstrijd tegen GVVV (0-5). Sergio Rochet heeft Esteban tijdens diens afwezigheid naar behoren vervangen. Links achterin is Simon Poulsen weer fit, maar voorin liggen de grootste problemen. Guus Hupperts heeft last van zijn hamstring, maar trainde vrijdag wel mee. Ook Aron Jóhannsson en Muamer Tankovic deden volledig mee, maar zijn niet topfit. De Amerikaan maakte in de beker zijn rentree na maanden afwezigheid. Tankovic heeft lichte klachten, waardoor hij het bekerduel liet schieten. Markus Henriksen en Steven Berghuis zijn nog altijd niet inzetbaar.

Van den Brom zegt de situatie goed af te willen wegen. “Er zijn best nog veel twijfels in het aanvallende gedeelte. Ik wil niet met teveel risico’s beginnen. En met Guus Hupperts én met Aron Jóhansson in de basis beginnen is teveel.”

16 Comments

 1. Jay

  31 oktober 2014 at 15:59

  Hou Hupperts maar op de bank en gewoon beginnen met Johannsson in de spits. En of Rochet of Esteban nou op doel staat maakt niet veel uit. Ik vind beide keepers nou niet echt een geweldige indruk maken.

 2. Jeroen

  31 oktober 2014 at 16:56

  Hupperts mag even lekker met Jong AZ meedoen. Die bakt er weinig van de laatste weken. Zie dan liever dat we 4-4-2 spelen met Muhren en Aron in de spits.

  Rochet mag wat mij betreft blijven staan. Maakt een betere indruk dan Esteban. Daarnaast loopt het contract van Esteban af komende zomer. Laat hem dan maar op de bank zitten of verkoop hem deze winter nog.

 3. harm

  31 oktober 2014 at 18:40

  Geef babalj en Gyasi een kans?

 4. Jeroen

  31 oktober 2014 at 19:51

  Lees dit bericht maar eens: http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=228406
  Erg hoor! Misschien dat Rasmus Elm nooit meer op topniveau kan spelen 🙁 verschrikkelijk voor zo’n prachtige speler.

  • Gerrit Vooijs

   31 oktober 2014 at 20:18

   Rasmus was bij ons een held !
   Verschrikkelijk om te lezen dat het zo slecht met hem gaat.

  • Martijn

   1 november 2014 at 10:36

   Schrik wel van het nieuws van Rasmus Elm. Wat was dat een goede voetballer, hopelijk wordt hij weer beter!

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   1 november 2014 at 19:13

   Ik zou graag willen weten wat hem nou precies mankeert en wat voor behandeling hij ontvangt.

   • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

    1 november 2014 at 20:37

    Volgens mij heeft hij hetzelfde probleem als Woody Harrelson en vele, vele andere mensen op deze planeet, problemen met zuivel. Het viel me al op toen hij bij AZ speelde. Quote even Harrelson om het duidelijker te maken wat ik bedoel:
    “I was on a bus and some girl sees me blowing my nose,” Harrelson is saying of his early years trying to make it as an actor in New York. “I had acne all over my face, which I’d had for years and years. And she’s like: ‘Hey, you’re lactose intolerant. If you quit dairy, all these symptoms you got will be gone in three days.’ I was like twenty-four. And I was like, No way. But three days later: gone.
    Dat hij zo veel acne had op zijn leeftijd vond ik verdacht. Zou zonde zijn als hij dit probleem heeft, niemand in zijn omgeving hem er op wijst en hij onnodig zijn loopbaan moet beëindigen. Maar goed, hier posten schiet normaal niks op in zo’n geval maar als iemand zijn broer tegenkomt en dit leest misschien dat hij/zij het kan vragen of Rasmus getest is hiervoor? Het is een kleine wereld immers.

 5. Gerrit Vooijs

  31 oktober 2014 at 20:37

  Rosheuvel is op dit moment niet minder als Hupperts dus laat die maar spelen. Aron in de spits en Haye op links. Hopelijk gaat Haye wel weer wat beter spelen. Muhren weer op 10 voor de broodnodige creativiteit.

  • Jan

   1 november 2014 at 10:39

   Als Hupperts een twijfelgeval is, zou ik zeker met Rosheuvel beginnen.
   Aron met Muhren erachter zou zomaar kunnen met Haye hangend op links.
   Het zou dan ten koste gaan van Elm.Maar het kan alle kanten op, want we hebben nog niet 1x met dezelfde basis gespeeld

 6. jelle

  1 november 2014 at 09:37

  Ik vind toch dat we rasmus elm toch sterkte moeten wensen. Misschien mooie spandoek?

 7. Maarten2802

  2 november 2014 at 10:45

  Off-topic: onze vermoedens kloppen dat er iets niet goed zit bij AZ. In de vi van vorige week meldt Boymans: ‘bij az lopen enge mensen rond. Ik noem geen namen maar meerdere spelers weten ervan’

  • Gerrit Vooijs

   2 november 2014 at 11:03

   Reserve spelers die geen kansen krijgen zijn gefrustreerd omdat zij er doelloos bij lopen en er geen aandacht aan ze wordt besteed.
   Het eerste wat deze zouden moeten is in de spiegel kijken ………

   Nee, het is geen paradijs bij AZ maar dat is het nergens. Nu is hij even de man bij Utrecht maar heb geduld en ook daar komt hij zijn mindere periode tegen.

   Nee, we moeten ons niets laten aanpraten door mensen die nog even willen natrappen.
   Niet chique van Boymans.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   2 november 2014 at 13:08

   Jammer dat ie geen namen noemt, want dan krijgen we een idee wie de rotte appels zijn, al is er al een hoofdverdachte al een paar keer hier de revue gepasseerd. En natuurlijk het niet bepaald lullige akkefietje tussen hem en Verbeek was al in de openbaarheid gebracht.

 8. Brandon

  2 november 2014 at 13:46

  De Clown staat weer op doel wat hoop ik dat hij in de fout gaat en wii gaan verliezen door deze ballenvanger. Zal wel veel tegengas krijgen maar dit is echt SCHANDALIG. v.d.Brom is bij meteen ook trainer af.

  • Jeroen

   2 november 2014 at 14:21

   JA beetje jammer dat hij op doel staat. Overigens bevalt de rest van de opstelling wel. Ben benieuwd naar combi Muhren-Johannsson en Tankovic achter de spitsen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *