Poulsen hoopt op contractverlenging

By
Updated: oktober 30, 2014

In gesprek met AZFanpage ging de Deense back Poulsen dieper in op zijn vertrek naar Sampdoria en zijn terugkeer naar de kaasstad vorig jaar. Overigens probeerde Ajax de back ook nog gratis over te nemen, maar daar had Poulsen geen trek in.

‘Daar had ik geen interesse in. Ik wilde een avontuur in het buitenland, wilde me doorontwikkelen. Een nieuw land met een ander cultuur, ander soort voetbal. Daar lag voor mij de uitdaging. Bij mijn terugkeer kon ik ook naar andere clubs in Nederland, maar dat wilde ik niet. AZ is mijn club, dat is bij iedereen bekend.’

Poulsen voelt zich goed in Alkmaar. ‘Ik zit gewoon lekker in mijn vel hier. Eigenlijk kan ik bij AZ niet anders dan lachen en vrolijk zijn. Toen ik hier was, voelde ik me al goed bij de fantastische steun die de supporters mij gaven. Op het moment dat ik wegging, besefte ik pas echt hoeveel dat voor mij betekende.’

De Deen staat open voor verlenging van zijn contract. ‘Ik sta er zeker open voor. Zoals ik al zei, AZ is mijn club en ik voel me prettig hier. Ik denk dat we binnenkort maar eens in gesprek moeten gaan om te kijken of we dat kunnen oplossen.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  30 oktober 2014 at 13:46

  In zijn huidige vorm is hij zeker bruikbaar voor AZ. Ik zou wel willen zien dat AZ zijn contract gaat verlengen. Misschien kan hij uiteindelijk doorgroeien tot assistent oid. Lijkt mij een aanwinst voor de technische staf.

 2. harm

  30 oktober 2014 at 14:12

  Vind het een held, hoop dat hij lang kan blijven.. desnoods als staflid zoals Jeroen al zei

 3. 1AZ1

  30 oktober 2014 at 14:26

  Een routiné in je team is altijd handig, daarbij is hij een voorbeeld prof met een goed karakter die het team op sleeptouw kan nemen. Maar ik vind Haps ook een heel bruikbare speler die al meerdere keren heeft aangetoond van waarde te kunnen zijn en het niveau aankan. Mooi om te zien dat er veel jeugdspelers opstaan.

  FORZA AZ!

 4. kaazie87

  30 oktober 2014 at 18:43

  ik hoop het ook maar ik hoop ook dat haps wat meer speeltijd gaat krijgen dus het is een beetje dubbel en eerlijk is eerlijk hij heeft niet meer het niveau van een paar jaar terug, maar jeroen is het niet wat om een topic te openen over de jeugd van onze club en dan met name het vlaggenschip van az de onder 19 competitie die gasten laten elke week prima voetbal zien met als uitschieter de eerste helft tegen het ajax van dekker el idrissi en nouri de spelers waar ze in in 020 al jaren over lullen der zitten momenteel echte grote talenten in onze onder 19 ik denk dat die gasten het ook prachtig vinden als ze elke week hier worden vermeld is toch een soort extra stimulans ik zou zeggen denk er is over na, een tip over 2 weken meen ik moeten ze in de competitie weer tegen 020 want spelers als helmer sigurderson jan willem tesselaar( wat wel grappig is hij is namelijk licht getint) Hatzidiakos en thomas ouwejan gaan we waarschijnlijk over een paar jaar bij ons az zien schitteren

  • AZ4Altijd

   31 oktober 2014 at 00:29

   Gewoon meer aandacht in het algemeen voor de jeugd zou leuk zijn.

   Ze doen het over het algemeen vrij goed. Alle teams. Ook O16. Vorig jaar was het team redelijk, maar niet heel opvallend. Nu al 7 overwinningen.

 5. de echte supporter

  31 oktober 2014 at 08:38

  ik hoop dat steward dit eens snel en goed aanpakt. dus verlengen. voor az is hij gewoon nog steeds belangrijk op het veld. dat heb ik laatst weer kunnen zien. kortom jij hou hem bij az.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *