Van der Velden blijft hoop houden op speelminuten

By
Updated: november 12, 2009
Van der Velden blijft hoop houden op speelminuten

Vorig seizoen kwam Nick van der Velden nog geregeld in actie. Aan het eind van het seizoen mocht hij 20 keer op het veld verschijnen. Dit seizoen lijkt hij zich vooral te moeten richten op Jong AZ, want speelminuten krijgt hij niet van Ronald Koeman. De teller staat nu pas op twee invalbeurten. Toch blijft de middenvelder hoop houden en vecht hij voor een kans om weer bij het eerste te komen.

“Elke week probeer ik in het tweede mijn ritme voor de wedstrijden te behouden. Dan is het hopen dat mijn kans komt”, benadrukte de 27-jarige modelprof. “Ik wil zo graag spelen. Maar Brett Holman speelt nu gewoon goed. Toch wil ik een keertje een climax hebben aan het eind van de week. Dat mis ik op dit moment.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *