Jóhannsson in de basis tegen GVVV

By
Updated: oktober 28, 2014

John van den Brom gaat gebruik maken van zijn beste aanvaller op bezoek bij GVVV voor de KNVB beker morgenavond. Aron Jóhannsson is hersteld van zijn blessure en kan zeker 60 minuten meespelen. Volgens AZ-watcher Youri van den Busken, van Voetbal International, krijgt hij de voorkeur voor de spitsenpositie.

Dat de aanvaller weer hersteld is, moet een hele opluchting zijn voor John van den Brom die nog steeds wacht op zijn eerste overwinning.

3 Comments

 1. Harry

  28 oktober 2014 at 13:29

  Dat is mooi.Nu Berghuis nog en we staan er weer beter voor.

 2. 1AZ1

  28 oktober 2014 at 15:06

  Goed nieuws! Jammer dat Robert Muhren nog niet echt veel heeft laten zien, maar dat komt ook wel door de aanvoer. Hij moet wel voorzetten of steekballetjes krijgen tenslotte is hij meer een type speler die achter de spits speelt. Je ziet wel dat Robert Muhren goede loopacties en het spelletje ziet. Ik schrijf hem zeker nog niet af. Denk dat hij nog wel belangrijk kan zijn voor AZ.

  FORZA AZ!

 3. Brandon

  28 oktober 2014 at 20:44

  Dit is heel positief en met het oog op a.s.zondag een geschenk uit de hemel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *