Ari meerdere wedstrijden geschorst na elleboogstoot

By
Updated: november 11, 2009
Ari meerdere wedstrijden geschorst na elleboogstoot

Wat is er toch met Ari aan de hand? Onder Van Gaal kreeg hij nog wel eens speelminuten, maar onder Koeman zit hij altijd op de bank en mag op maandagavond met Jong AZ meespelen.

Zelfs bij Jong AZ staat hij in de schaduw van de meeste spelers. Afgelopen maandag kroop hij even uit de schaduw en stond hij in de spotlights. Helaas wel in negatieve zin, want hij kreeg rood na een elleboogstoot die hij uitdeelde aan Luczak van Jong Willem II.

AZ accepteert het schikkingsvoorstel van de tuchtcommissie. Hij zit daardoor vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk op de bank. Ach, wat maakt het ook uit. Dat is dit seizoen toch al zijn vertrouwde plek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>