AZ-debutant Dos Santor beleeft droomavond

By
Updated: oktober 27, 2014

Een zeer positief punt aan de recente ontwikkelingen bij AZ is de doorstroom van talent. Zo maakte Dabney dos Santos afgelopen zaterdag zijn officiele debuut voor de Alkmaarse club. Een droomavond voor de 18-jarige middenvelder.

‘Ik voelde kriebels in mijn buik. Gelukkig ging dat geboel snel weg. Dat ik er bij een achterstand (1-2, red.) inkwam, vond ik niet erg. Het gaf me de kans om de wedstrijd misschien wel om te keren, bijvoorbeeld door te scoren.’

Ondanks dat AZ met veel moeite op gelijke hoogte kwam, is de jongeling tevreden over zijn debuut. ‘Ik denk dat ik het redelijk deed. Ik mocht van Ortiz bijvoorbeeld alle corners nemen. Al met al is het voor mij persoonlijk een mooie avond. Mijn debuut maken, daar heb ik altijd van gedroomd. Hier ben ik heel blij mee,’ aldus Dos Santos. Bron foto: Soccernews.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *