Man of the Match: AZ – FC Groningen

By
Updated: oktober 25, 2014

Het is weer tijd om de ‘man of the match’ te kiezen! Wie vond jij de beste speler van AZ tegen FC Groningen? Breng je stem uit in de poll rechts.

10 Comments

 1. Joost

  25 oktober 2014 at 23:18

  Er staken voor mij drie spelers boven de rest uit. Gudelj, Johansson en Poulsen. Mijn stem naar de laatste.

  • Jan

   25 oktober 2014 at 23:20

   Poulsen wel, maar mag Gudelj dan zoveel fout doen in jouw ogen

 2. Jeroen

  25 oktober 2014 at 23:23

  Haye had al eerder gewisseld moeten worden. Die is toch wel behoorlijk teruggezakt qua niveau.

  Poulsen deed het erg leuk, maar helaas dat niemand er verders iets mee doet.

  Voor mij is Gudelj de speler van de week. Simpelweg vanwege zijn doelpunt. Hij was ook niet top, maar dat was niemand.

  Overigens vond ik Rochet vandaag nerveus in het doel! Misschien vanwege zijn gekke pakje? Zoiets trek je toch niet aan….

 3. Niels

  25 oktober 2014 at 23:55

  Rosheuvel heeft echt van iedere onmogelijke hoek geprobeerd te scoren.. echt kansloos! werd er gek van! Hij heeft het op een lager niveau (Heracles) niet waargemaakt, waarom krijgt hij nu dan wel gewoon steeds de kans?

  Ik vond Johansson ook wel aardig spelen, maar als hij de bal gewoon weg rost wordt het geen corner en dus geen doelpunt, je moet het niet altijd voetballend proberen op te lossen. Of is dat een beetje vergezocht?

  Voor mij is dit keer Poulsen motm, veel dreiging kwam vanaf links en ik vond dat we daar nog te weinig mee deden.

  • Jan

   26 oktober 2014 at 11:19

   Het erge van Rosheuvel vind ik dat hij niks, maar dan ook niks met z’n linkerbeen kan. de 1e helft werd hij diverse malen op links de diepte in gestuurd, maar draaide telkens weer terug ipv een voorzet te geven.
   De andere aanvallers anticiperen op een voorzet en zoeken 1e en 2e paal op. De voorzet komt niet, dus de acties zijn voor niets geweest.
   Poulsen was aanvallend wel erg goed, maar moet z’n verdedigende taken niet uit het oog verliezen. Hij maakte daarin wel de nodige fouten
   Poulsen dan maar motm, maar scoorde geen 8 in mijn ogen

 4. harm

  26 oktober 2014 at 00:17

  Beide vleugelverdedigers vond ik redelijk spelen. Gudelj en de rest van de wissels haalde hun niveau. En naar Niels, rosheuvel maakte wel aansluitingstreffer maar verder onbegrijpbare acties

 5. Gerrit Vooijs

  26 oktober 2014 at 00:34

  Voor mij Gudelj omdat hij door zijn strijdlust het team weer op sleeptouw nam en die vrije trap er in de slotfase toch maar inschiet terwijl hij de druk gevoeld moet hebben.
  Hij maakt heel veel meters en is niet te beroerd om een flinke beuk uit te delen als dat nodig is.
  Kortom een echte aanvoerder.

  Poulsen was aanvallend heel sterk maar veroorzaakte met zijn paniekvoetbal achterin bijna de 1-3 ( Chery raakt na zijn geklungel de paal ) terwijl hij bij de 0-2 de fout ingaat door even voor de middellijn zijn man te laten lopen en dan de man voor hem de pass laat geven. Daar maakt hij geen keuze waardoor hij en AZ uitgespeeld is. Met zijn ervaring moet hij die pass er uit halen of niet instappen en met zijn man meegaan.
  Met deze 2 fouten had hij bijna AZ de nek omgedraaid.

 6. Evert

  26 oktober 2014 at 01:48

  Gerrit wat je zegt over Poulsen is waar, maar als onze vleugelaanvallers eens deden wat ze moeten doen hoeft hij geen fouten achterin te maken. Waar ik mijn dood aan erger is steeds dat tikkie terug, moedeloos word je daar van, niemand in het team zoekt zijn man op en probeer er eens langs te komen wat Poulsen wel veelvuldig doet. Arme Muhren geen fatsoenlijke bal gekregen, achter de spitsen lag een gapend gat waar niemand indook.
  AZ is niet meer dan een middenmoter…………………

 7. kaazie87

  26 oktober 2014 at 14:17

  eigenlijk moet nemanja elke wedstrijd tot beste man van het veld moeten zijn. ontzettend veel strijdlust goede strakke ballen en voorderest heeft hij alles wat een moderne middenvelder moet hebben. we moeten blij zijn met deze man prima aanvoerder ook, moet er niet aan denken als hij der niet meer is. ik vermoed ook dat hij ons transfer record van 8 miljoen gaat doorbreken dat kan niet anders

 8. AZ4Altijd

  26 oktober 2014 at 15:32

  Helaas moeten we het accepteren dat we WEER een seizoen kabbel voetbal moeten aanschouwen. Ene wedstrijd lijkt het ergens op. En de andere, denk je, Uh,, is dit voetbal? Als je al in eigen huis niet van Grunn kan winnen , dan hebben we best wel een probleem.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *