Moisander: ‘Zo ken ik AZ helemaal niet’

By
Updated: oktober 23, 2014

Moisander ging in een interview met VI dieper in op de situatie rond zijn oude club AZ. De mandekker, die in 2012 de overstap maakte naar Ajax, herkent AZ niet meer terug.

‘In mijn periode in Alkmaar was het een rustige club. Ik heb me verbazing gekeken naar wat er allemaal bij AZ is gebeurd. Zo ken ik de club helemaal niet.’

Ondanks de situatie, vind Moisander dat AZ nog wel redelijk blijft presteren. ‘AZ presteert nog aardig, ondanks al dat gedoe. In principe staan voetballers niet lang stil bij wat er in de clubleiding allemaal speelt. Maar als die onrust leidt tot voortdurende trainerswisselingen en negatieve publiciteit, dan komt het alsnog de kleedkamer binnen.’

2 Comments

  1. Jeroen

    23 oktober 2014 at 13:31

    Laten we hopen dat rust is wedergekeerd. Het is nu al enkele jaren onrustig. Iedereen is gebaat bij structuur en vastigheid.

  2. Ray

    23 oktober 2014 at 20:29

    Ik hoop het ook, maar denk het niet. Ik vrees dat we nog even door de zure appel heen moeten bijten. De zaak Pastoor en de nasleep ervan zal nog voor media aandacht zorgen, vermoed ik. Daarna zal AZ nog heel lang de rust moeten bewaren om het imago van ‘nette’ club te herstellen. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *