Stapje terug doet Van Basten goed

By
Updated: oktober 22, 2014

Van Basten voelt zich weer top in zijn rol als assistent bij AZ. ‘Als je een grote speler bent geweest, ben je nog geen goede trainer. Het is een totaal andere discipline. Een paar jaar geleden dacht ik klaar te zijn voor het trainerschap. Maar nu ik gas heb teruggenomen voel ik me veel beter en rustiger. Ik kan letterlijk weer ademhalen. Het leven van een trainer is ingewikkeld en heel stressvol. Ik was te nerveus.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Wesley

  22 oktober 2014 at 14:12

  Fijn dat het goed met hem gaat en dat hij tevreden is met zijn huidige rol

 2. 1AZ1

  22 oktober 2014 at 18:56

  Mooi om te horen. Hopelijk kan hij nog veel voor AZ betekenen.

 3. gerard

  22 oktober 2014 at 19:56

  Hij heeft veel (onbedoeld) overhoop gehaald bij AZ, dat is een ding wat zeker is. Hopelijk is het dit wel allemaal waard geweest en kan AZ op termijn er de vruchten van plukken.

 4. Jeroen

  23 oktober 2014 at 14:12

  Goed voor Marco, maar heeft pittige consequenties gehad voor AZ. Laten we hopen dat hij zijn stinkende best gaat doen, en niet zomaar de overstap gaat maken naar 020 (ondanks dat De Boer hengelt naar zijn diensten).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *