Aron Jóhannsson maakt vanavond zijn rentree bij Jong AZ

By
Updated: oktober 20, 2014

Jong AZ speelt vanavond een duel tegen Jong Utrecht. Het duel vindt plaats op Sportcomplex Zoudenbalch en begint om 18:30. Aan Alkmaarse zijde zal spits Aron Jóhannsson zijn eerste minuten sinds het WK maken. De technische staf is zeer voorzichtig met de spits, dus naar alle waarschijnlijkheid gaat hij komend weekend nog niet spelen voor het eerste elftal.

Namens de eerste selectie zullen Babalj, Dos Santos, Haps, Anderson en De Winter ook aansluiten bij de selectie van Jong AZ.

4 Comments

 1. Martijn

  21 oktober 2014 at 13:58

  Gelukkig is Aron er snel weer bij. Belangrijke speler voor ons die we hard nodig hebben. De achterstand op de nummer#2 ..020 is maar 4 punten dus er is nog van alles mogelijk.

  Laten we hopen dat het herstel van Berghuis, Henriksen ook vlot verloopt.

  FORZA AZ!

 2. urdal

  21 oktober 2014 at 15:24

  Bij AZ ben ik altijd bang dat er weer een terugslag is bij geblesseerde spelers. Waar 6 weken voor staat duurt bij ons een half jaar of ze moeten nog een keer onder het mes ofzo. Kijk maar in het verleden met schaars, mendes da silva enz.

 3. harm

  21 oktober 2014 at 16:47

  Had liever gehad dat hij die penalty die die maandagavond scoorde tegen Ajax deed in de halve bekerfinale ^^ achja… snel vergeten 😉

 4. Gerrit Vooijs

  21 oktober 2014 at 20:37

  Hij heeft in ieder geval weer een doelpunt gescoord en dat is altijd erg belangrijk voor een echte spits.
  Maar nu niet te hard van stapel lopen en heel langzaam aan minuten laten maken. Beter dat hij de hele competitie kan afmaken dan dat deze blessure zich blijft voort slepen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *