Holman: ‘Tweede helft waren we gelukkig veel beter’

By
Updated: november 8, 2009
Holman: 'Tweede helft waren we gelukkig veel beter'

AZ speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Feyenoord. Brett Holman was na afloop niet ontevreden met dat resultaat en vond dat de Alkmaarders met name na rust een goede wedstrijd speelden.

Voor rust was het nog Feyenoord dat het initiatief had en terecht met een voorsprong mocht gaan rusten. “We leden toen veel teveel balverlies. In de tweede helft waren we gelukkig veel beter en mogen we uiteindelijk blij zijn met het behaalde punt”, aldus Holman tegenover de camera’s van Eredivisie Live.

De Australiër zorgde zelf met een fraaie treffer in de kruising voor het hoogtepunt van de wedstrijd, al leek hij zelf minder onder de indruk. “Je probeert de bal gewoon in het doel te schieten. En gelukkig lukte dat dit keer.”

Holman blijft ondanks alle kritiek op het spel van AZ hoop houden op een goede afloop. “Als je de tweede helft nu tegen Feyenoord ziet en onlangs tegen Ajax de eerste helft, dan kunnen we toch echt goed voetballen. Maar we moeten het ook negentig minuten zien vast te houden. Dan gaan de resultaten zeker komen.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *