Marcellis op amateurbasis bij AZ

By
Updated: oktober 17, 2014

Dirk Marcellis, zeker anderhalf jaar afwezig geweest door een slepende blessure, blijft op amateurbasis aan de club verbonden. Dit geeft hem de mogelijkheid om wedstrijdritme op te doen voor zowel jong AZ als het eerste elftal. Of dit zal resulteren in een volwaardig contract is de vraag, maar het is natuurlijk wel een mooi signaal naar de 26-jarige verdediger. Hij kan zich op deze manier weer in de kijker spelen bij zowel AZ als een andere club.

AZ liet Marcellis vanwege zijn staat van dienst en professionele instelling de afgelopen maanden al zonder contract revalideren bij de club. Bron foto: Soccernews.nl

5 Comments

 1. KeesK in Paraguay

  17 oktober 2014 at 16:29

  Dirk, Ga lekker RKC vooruit helpen. Daar kunnen ze je ervaring en kunsten waarschijnlijk veel beter gebruiken en spelen ze allemaal al op amateurbasis.

 2. harm

  17 oktober 2014 at 18:16

  Hoop dat marcellis snel op zijn oude niveau is, want vind hem toch nog een betere rechtsback dan johansson/luckassen

  • Gerrit Vooijs

   17 oktober 2014 at 18:55

   De vraag is of hij zijn oude niveau ooit nog kan halen en daarna pas of hij beter is Luckassen. Hij komt vooral veel snelheid tekort.
   Luckassen en zelfs een halve Marcellis zijn beter als Mattias als verdediger.
   Eerlijk gezegd denk ik dat Marcellis een back-up kan worden voor Luckassen en dat Mattias zich moet richten op de positie van Henriksen. Beide aanvallend op hun sterkst, beide hebben scorend vermogen en beide zijn verdedigend een ramp.

 3. paddyk

  20 oktober 2014 at 10:17

  Ik zie Marcellis graag weer in het 1e. Beter dan wat eer nu staat.

  • Jeroen

   20 oktober 2014 at 10:31

   Eerst zien dan geloven. Hij heeft 1.5 jaar niet op niveau gespeeld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *