AZ vecht zich na rust naast Feyenoord: 1-1

By
Updated: november 8, 2009
AZ vecht zich na rust naast Feyenoord: 1-1

De topper AZ – Feyenoord is in 1-1 geëindigd. Voor rust bakte de thuisploeg er niets van, erna was er wel sprake van een behoorlijke wedstrijd.

AZ begon vertwijfeld en slordig. Simpele passes belandden bij een Feyenoorder en de meeste duel gingen verloren. Na vijf minuten kwamen de bezoekers op 1-0 door een goede loopactie en dito afwerking van Cissé. AZ had voor rust één ‘halve’ kans. Lens kopte de bal over het doel na een mislukt schot van Mendes da Silva.

AZ ontwaakte na rust en Holman tekende na een steekpass van Schaars snel voor 1-1. Het spel golfde daarna op en neer. AZ geloofde iets meer in de winst, maar voor de doelen viel weinig te beleven.

Wedstrijd karakteristieken

Cissé 0-1 (5)

Holman 1-1 (55)

Geel: Jaliens, Schaars, Moreno, Holman

Opstelling AZ: Romero, Jaliens, Moisander (Pelle/46), Moreno, Poulsen, Dembele, Mendes da Silva (Swerts/81), Holman, Schaars, Elm, Lens (Martens/73)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>