AZ pakt Tankovic aan

By
Updated: oktober 8, 2014

Tankovic scoorde afgelopen weekend de gelijkmaker tegen Twente. Voor hem een reden om de technische staf te laten zien dat ze een fout hebben gemaakt door hem geen basisplek te geven.

Na het doelpunt baande de invaller zich een weg naar de dug-out om demonstratief plaats te nemen op het stoeltje waar hij het overgrote deel van de wedstrijd gedwongen op plaats moest nemen. Een statement waar AZ niet blij mee is.

‘Dit soort dingen laat ik nooit lopen. Ik hoorde pas later wat Tankovic deed, het was me in de drukte ontgaan. ‘Die is voor mij’, zeik ik tegen de staf. Je zou het jeugdig enthousiasme kunnen noemen. Maar we moeten natuurlijk wel normaal blijven doen,’ aldus de coach van AZ. Bron foto: Soccernews.nl

10 Comments

 1. Jeroen

  8 oktober 2014 at 18:16

  Ik mag dat wel! Dat is juist het temperament wat je wilt zien bij spelers.

 2. Geert

  8 oktober 2014 at 18:28

  Ik mag dat ook wel. Hebben we eindelijk een keer niet zo’n slappe ‘ideale schoonzoon’, wilt AZ hem straffen. Messaoud, Alberg en Maher mochten ook zo makkelijk vertrekken, omdat AZ niet houdt van spelers met een grote bek. Als een speler als Zlatan bij AZ zou rondlopen, zou hij voor zijn 19e zijn weggestuurd… Ik wil Tankovic of de andere genoemde qua niveau overigens niet vergelijken met Zlatan.

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  8 oktober 2014 at 19:05

  Ik heb de tank als topscorer in de poule dus laat hij laat hem nou maar lekker uit de dug out blijven dan komen die puntjes voor AZ en mij helemaal goed. :p

 4. harm

  8 oktober 2014 at 20:10

  Hij speelt prima maar ik snap best dat ze het niet kunnen maken om muhren op de bank te zetten. laat ze allebei spelen denk ik dan??

  Bijv:

  rochet

  Luckassen-gouweleeuw-hoedt-poulsen

  Gudelj ortiz Haye

  Hupperts Muhren Tankovic

  • gerard

   9 oktober 2014 at 18:25

   Wordt alleen maar moeilijk als straks Aron en Berghuis er ook weer bij zijn. Muhren begint zijn ei te vinden en heeft prima loopacties, Tankovic is grilllig en pikt zijn doelpuntjes.
   Wordt straks nog puzzelen voor van de Brom met een luxe probleem, maar dat is alleen maar goed voor het niveau van AZ.

   • Jeroen

    9 oktober 2014 at 18:55

    Inderdaad Gerard. Concurrentie is alleen maar goed. Tankovic is nog jong, dus moet zijn plek nog krijgen in de selectie. Overigens vind ik Hupperts behoorlijk tegenvallen, wat jullie?

    ps. Hebben jullie nog steeds last van die gekke melding als je een reactie wilt plaatsen?

 5. Ruud

  9 oktober 2014 at 07:31

  Doe het volgende keer op een andere manier, maar blijf er voor gaan Tankovic! Jij bent precies wat we nodig hebben bij AZ!

 6. oma

  9 oktober 2014 at 08:32

  oma ziet het toch even anders,
  je moet dat soort streken niet uitgaan halen.
  als je het niet mee eens bent dat je niet in de basis staat,dan ga je de trainer zijn ongelijk geven door keihard tetrainen en telaten zien dat de trainer ongelijk heeft.
  nu laat hij meer zien dat het nog een verwent kleinkind is die geen karakter heeft.

 7. Martijn

  9 oktober 2014 at 15:11

  Gewoon je doelpunt vieren met je medespelers. Niet van die rare capriolen uithalen. Maarja deze jongen is pas 19 dus die leert hier ook weer van. Denk maar niet dat v Gaal, Co Adriaanse of Verbeek dit hadden gepikt die hadden hem hier ook op toegesproken. Maar zijn voetbaltalent staat buiten kijf!

 8. Knudde

  11 oktober 2014 at 21:06

  Wat een overdreven reactie van AZ en daarna van de mensen hier die het ermee eens zijn. Als je wilt dat Tankovic zoiets niet meer doet dan vertel je hem dat zo’n actie geen indruk maakt en dat een basisplaats alleen af te dwingen is door constante resultaten zowel tijdens de training als in de wedstrijd. Verder zet je hem de volgende keer gewoon weer op de plek die hij verdient. Als dat de bank is dan is dat zo. Maar dat ie dan gelijk aangepakt moet worden is sterk overdreven. Daar krijg je met mensen van zijn leeftijd alleen maar weerstand van.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *