‘Niet direct Koeman de schuld geven van matige prestaties’

By
Updated: november 8, 2009
'Niet direct Koeman de schuld geven van matige prestaties'

AZ-reservegoalie Joey Didulica vindt niet dat alleen eerste keus Romero dit seizoen minder is. Hij speelt ook absoluut geen spelletjes om onder de lat te komen.

“We praten geen uren met elkaar, maar ik probeer hem met kleine dingetjes te steunen. Voor iederéén is het een ander jaar. Het is wel erg makkelijk om je vinger naar Koeman te wijzen, maar het is de mentale hardheid, die bij ons getest wordt. Als landskampioen dragen wij momenteel een schietschijf op onze rug. We moeten vechten voor onze reputatie. De druk is een ‘part of the game’, die hoort er gewoon bij. Of je daarmee om kunt gaat of niet, maakt het verschil tussen tóp en geen top.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>