Mühren kan leven met gelijkspel tegen Twente

By
Updated: oktober 5, 2014

Mühren haalde een goed niveau tegen De Tukkers. Met een doelpunt en een prachtig schot op de lat was hij dominant aanwezig. ‘De 1-0 van mij voelde bevrijdend. Vanaf dat moment voetbalde het een stuk lekkerder. Ik had ook al een tijdje het gevoel dat-ie eraan zat te komen. Hij moest een keer vallen. Dat mijn achternaam vervolgens gescandeerd werd geeft een goed gevoel,’ aldus de spits van AZ.

‘Of ik tweebenig ben? Dat heb je dus kunnen zien. Ik ben met rechts veel beter, maar kan met links ook een balletje trappen. Daar heb ik veel op getraind, vanaf de jeugd al.’ Mühren had nog de kans op zijn tweede doelpunt maar raakte de lat. ‘Helaas. Ik zag een verdediger uit mijn rug komen en heb niet gezien dat Gudelj er ook goed voorstond. Ik mag dan wel een spits zijn, maar dan had ik ‘m echt wel afgegeven.’

‘Ik kan leven met dit gelijkspel. We kwamen na rust al snel op achterstand. De tien minuten hebben ons genekt. Dan is het lastig om tegen een ploeg als Twente terug te komen. Dat we hebben we wel gedaan en daar mogen we achteraf redelijk tevreden mee zijn.’

Over twee weken wacht het lastige uitduel tegen PSV. ‘Ze zijn in goeden doen moeilijk te verslaan. Wij zijn ook in goeden doen, dus alles is mogelijk. Dat weet ik zeker.’ Bron foto: AZ.nl

3 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  5 oktober 2014 at 20:17

  Goede spitsen goal !
  Hij heeft goede loopacties, ziet het spelletje goed. Hier gaat AZ plezier aan beleven.
  Jammer dat hij de 2-0 niet maakte op die schitterende pass van Gudelj.
  100% kans die hij geheel vrijstaand mocht inkoppen.
  Maar hij staat er wel en was de gehele wedstrijd dreigend.
  Goed bezig.

  • Ruud

   6 oktober 2014 at 06:50

   Klopt, alleen koppen nog. Bal aan de voet vind ik hem sterker.

 2. Martijn

  5 oktober 2014 at 20:33

  Goed bezig Muhren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *