Van den Brom over zijn eerste dagen bij AZ

By
Updated: oktober 3, 2014

John van den Brom kijkt positief terug op de eerste dagen bij AZ. ‘De spelers zijn vrolijk en ontzettend gretig. Niet omdat er een nieuwe trainer is, maar omdat ze drie keer op rij hebben gewonnen. De gretigheid spat ervan af. Dat is mooi. Bij mij zelf trouwens ook. Ik kan zelf niet wachten tot zondag’.

Aankomende zondag staat er een zwaar duel op het programma. FC Twente komt naar Alkmaar. Een mooie tegenstander voor AZ. Hoe Van den Brom wil gaan spelen met zijn AZ is nog onduidelijk. ‘De ophef die er soms is over systemen en speelwijzen vind ik nogal overdreven. Het gaat mij erom dat spelers weten wat ze moeten doen in het veld, en dat ze ook dingen juist kunnn veranderen als de situatie daarom vraagt. Daarmee kunnen ze een tegenstander verrassen.’ Bron foto: NOS.nl

3 Comments

 1. AZ4Altijd

  4 oktober 2014 at 01:12

  Trouwens. Vraagje. Is er ergens keer mogelijkheid dat er een Android / Apple App gemaakt wordt voor FanvanAZ? Is maar een ideetje.

  Toevallig dacht ik eraan , nu ik eindelijk eens een Tablet en Smartphone heb. Als ik zo onderweg even snel wil lezen zonder een grote pagina te laden is zo een app best handig 😀 .

  • Jeroen

   5 oktober 2014 at 19:24

   Hii AZ4Altijd, leuk idee. Ik zet het op mijn to-do lijst om eens te onderzoeken of dat mogelijk is 🙂

 2. harm

  4 oktober 2014 at 14:41

  http://ibuildapp.com/ Mischien een idee inderdaad

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *