Mattias Johansson heeft geen trek in Jong Zweden

By
Updated: oktober 2, 2014

Mattias Johansson werd gepasseerd voor het nationale Zweedse elftal, maar mocht van de bond wel aansluiten bij Zweden Onder 21. Daar had de Alkmaarse back geen zin in en heeft zich definitief afgemeld voor Jong Zweden.

‘Mattias zat bij de huidige selectie, maar hij is klaar met het team van Jong Zweden. Hij kan zich niet meer opladen voor Jong Zweden nu hij bij de A-selectie heeft gezeten,’ aldus bondscoach Ericsson. Volgend dezelfde man gaat Johansson zich volledig richten op AZ om zich zo weer in de kijker te spelen bij de A-selectie van Zweden.

‘Ik wil alleen spelers die honderd procent geven in mijn ploeg. We hebben een goed gesprek gehad en ik respecteer zijn beslissing,’ aldus de bondscoach. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Martijn

  2 oktober 2014 at 14:47

  Topsportmentaliteit…

 2. KeesK in Paraguay

  2 oktober 2014 at 15:14

  Teamplayer…

 3. Jeroen

  2 oktober 2014 at 15:24

  Als ik de bondscoach van het A-team was, dan had ik hem nooit meer opgroepen. Het is een eer om voor je land te mogen spelen. Als het betekent dat je soms voor Jong Zweden moet spelen, dan is dat maar zo.

 4. harm

  2 oktober 2014 at 15:41

  Vind het een persoonlijke beslissing Jeroen. Als hij liever zich 100% inzet voor AZ dan als speler in Jong Zweden vind ik het prima gedachte.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *