‘Argentinie heeft een clown op doel’

By
Updated: november 7, 2009
'Argentinie heeft een clown op doel'

De matige prestatie van Romero hebben de analysten bezig gehouden. In het duel tegen Arsenal ging de AZ keeper bij het eerste doelpunt niet vrijuit. De Engelse media waren na afloop van dat duel dan ook erg negatief over de doelman.

“Argentinië maakt geen enkele kans om wereldkampioen te worden”, schreef The Daily Mirror. “In de eerste plaats omdat Diego Maradona bondscoach is. Ten tweede omdat het een clown in de goal heeft.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>