Verbeek erg kritisch op Stewart

By
Updated: oktober 1, 2014

Verbeek heeft zich kritisch uitgelaten over AZ. Met name technisch directeur Stewart moest het ontgelden. De ontslagen hoofdtrainer waarschuwt de club dat het niet Heerenveen achterna moet gaan.

‘Als ik aan AZ denk, komen een paar woorden in me op: chaos, mismanagement en negatieve publiciteit. Laten we het erop houden dat Stewart niet erg duidelijk is en ongelukkig in de communicatie.’

‘AZ moet ervoor waken dat ze niet Heerenveen achterna gaan. Ze hebben stabiliteit en rust nodig, vooral in de leiding.’

Laten we hopen dat met John van den Brom deze rust ook terugkeert en dat we ons kunnen richten op de sportieve prestaties. Bron foto: Soccernews.nl

11 Comments

 1. de echte supporter

  1 oktober 2014 at 13:29

  Ik was het niet altijd eens met Verbeek, maar hier slaat hij de spijker op zijn kop. De chaos begint bij de leiding dus Steward. Hij moet echt zo snel mogelijk weg en een communicatieve sterkere persoonlijkheid moet daar gaan zitten en die een natuurlijk overwicht heeft en niet een overwicht vanuit je functie.

 2. Timon

  1 oktober 2014 at 15:10

  Helemaal gelijk Verbeek.Die S. Moet vertrekken!

 3. Ruud

  1 oktober 2014 at 17:06

  Ik denk dat ik niks teveel zeg, als ik denk dat er betere TD’s rondlopen in Nederland en dat hij elders verder kan gaan oefenen vanaf komend jaar. Oma zal wel zeggen dat ik nu weer iets met Stewart heb. Helaas!

 4. Sander

  1 oktober 2014 at 17:55

  Hoewel ik het op zich eens ben met Verbeek, vind ik het wel vreemd om juist uit zijn mond iets te horen over negatieve publiciteit. Verbeek was en is een hele goede trainer, maar het smetje dat aan hem kleeft is dat hij door zijn moeizame relatie met de pers AZ in het verleden ook regelmatig van negatieve publiciteit voorzag.

  • Jeroen

   1 oktober 2014 at 19:09

   Sander, je slaat de spijker op zn kop. Verbeek heeft onze club vaak genoeg te kakken gezet in de media.

 5. harm

  1 oktober 2014 at 19:31

  Kort maar krachtig lijkt me.. Kzie liever Barry van Galen op plek van ernie!

 6. harm

  1 oktober 2014 at 19:34

  En inderdaad Sander en Jeroen, Verbeek was ook niet helemaal soepel en respectvol

 7. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  1 oktober 2014 at 19:34

  Bla bLa blA
  Niks voor of tegen E.S. maar G.V. zegt in feite weinig als dit het echt was wat hij zei.

 8. Steven

  1 oktober 2014 at 19:40

  Iedereen mag zijn mening geven en zeker Verbeek als profesional. Ik vind echter wel dat Stewart het prima doet naar de middelen die hij heeft. Hij laat misschien niet altijd het achtrste van zijn tong zien, maar wie een beetje op de hoogte is kan ook wel het echte verhaal tussen de regels door lezen.

  Stewart mag van mij zeker blijven, want met een andere TD worden er echt niet meer betere (lees:duurdere) spelers aangetrokken. Bovendien bewaakt Stewart de clubfilosofie goed en zijn akties komen overeen met het meerjaren plan (de jeugd moet de levensader worden)

  Als supporter moeten we gewoon geduld hebben, want het DSB debacle heeft er ontzettend zwaar ingehakt. Dat AZ dit zo goed heeft overleefd is eigenlijk fenomenaal

 9. Zaankanter4ever

  2 oktober 2014 at 11:59

  In een woord geweldig gewoon! Gertjan Verbeek als communicatie adviseur.

  We gaan hem direct boeken als woordvoerder voor de Nederlandse Vereniging van autisten met een spraakgebrek (grapje!)

  Het moet niet gekker worden !
  Groetjes allemaal… Zaankanter4ever.

 10. Keet

  4 oktober 2014 at 10:52

  Tja. Al die gasten die roepen dat Stewart moet vertrekken riepen ook dat Stewart 2 miljoen moest neerleggen voor Van duinen. Dat had pas slecht management geweest. Kijk hoe goed Van duinen het doet bij Ado. Slechts 1 doelpunt in 8 wedstrijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *