Van den Brom: ‘Bovenin meespelen’

By
Updated: september 30, 2014

Van den Brom heeft een goede indruk gekregen van AZ. ‘Sinds de eerste gesprekken met AZ is er op het veld veel positiefs gebeurd. Tijdens ons eerste gesprek stond AZ twaalfde, nu staan we zesde op drie punten van de koploper. Zaterdag (tegen ADO) heeft de ploeg een goede indruk op me gemaakt. Ik ga geen grote wijzigingen doorvoeren. Geef me de tijd om de spelers  en de club te leren kennen,’ aldus Van den Brom.

‘Als ik kijk naar mijn voorgangers in Alkmaar, dan krijg ik een goed gevoel. Het is mooi om in hetzelfde rijtje als Co Adriaane, Louis van Gaal en Dick Advocaat te komen.’

Van den Brom is vrij ambitieus met het elftal van AZ. ‘Ik ben hier gekomen om echt iets te bereiken. Dan bedoel ik Europees voetbal of een bekerwinst. Dat is mijn drang als coach. Een drang die ook de spelers hebben.’

Dat de coach direct aan de bak mag is een feit. Zeker met wedstrijden als FC Twente en PSV op het programma. ‘Ik vind dat fantastisch. De ploeg heeft momenteel veel vertrouwen. Dus kom maar op.’ Bron foto: Nu.nl

12 Comments

 1. harm

  30 september 2014 at 19:03

  Mooi verhaal, Eerst maar eens zien te winnen van Twente en PSV 🙂

 2. Ruud

  30 september 2014 at 19:52

  Het leven is vol verrassingen en zeker met Stewart in het management. Hij heeft Pastoor wel even in de kreukels geholpen met gedraai en gekeer. Als Pastoor volgens hem liegt dan ook Stewart. Hoe loopt dit af?

  • oma

   1 oktober 2014 at 08:18

   dit is al de tweede keer,dat je dit post Ruud.
   iedereen op deze site weet dat je geil Pastoor bent.

   • Ruud

    1 oktober 2014 at 10:42

    Dank je oma! Eindelijk een reactie. Nee, ik ben niet zoals jij het verwoord met Pastoor. Ik denk wel dat iedereen een eerlijke behandeling verdient bij AZ en dat gevoel heb ik niet bij Pastoor. Ik kan er erg naast zitten, maar dat ben je toch wel met me eens? Of ben je Stewart fan?

    • oma

     2 oktober 2014 at 08:33

     beste Ruud,
     jij en ik en niemand weet wat zich heeft afgespeeld,ik spreek Stewart echt niet voor.
     maar ik kan mijn daar geen mening overgeven
     ik weet alleen dat Pastoor de kans heeft gekregen om AZ tetainen,voor 9 maanden nee dat wou meneer Pastoor niet,dan maak je eigen al onmogelijk.
     met en zeer goeden afvloeiing.
     nee meneer wou meer.
     ben je dan niet je eigen ramen aan het in gooien?
     er zal gerust wel een goede oplossing voor hem komen.
     maar dat hij aan het werk komt bij AZ,dat is onmogelijk geworden.

  • Jeroen

   1 oktober 2014 at 11:22

   Ik blijf erbij: Stewart moet weg. Ik vertrouw hem niet. Het zal nu nie gebeuren want dan krijg je weer onrust. Hopelijk gebeurt het komende zomer.

   • Ruud

    1 oktober 2014 at 12:02

    Inderdaad Jeroen is het errruugg stil geworden rond Stewart. Ik wakker het een klein beetje aan op deze site, omdat ik dit soort trucs om mediastilte te creëren vervelend vindt als het gaat om eerlijkheid en oprechtheid. Dat laatste mis ik bij Stewart en het zal nu niet gebeuren, maar ik denk dat er betere TD’s rondlopen in Nederland en dat hij elder verder kan gaan oefenen vanaf komend jaar.

    • oma

     2 oktober 2014 at 08:42

     je moet ook eens iets laten rusten beste Ruud.
     AZ is niet gebaad bij onrust,die moeten rust hebben.
     in mijn ogen is het zinloos,hier maanden over door tegaan.
     neem een ding van een oude vrouw aan,ik wil je echt de les niet lezen.
     maar je moet ook dingen kunnen laten rusten in het leven,daar kom je verder mee.
     wees positief,richt je op de toekomst.
     daar kom je verder mee,blijf niet in het verleden hangen.
     ik denk nu aan een gezegde dat komt zomaar bij me op.
     gedane zaken nemen geen keer.

 3. Niels

  30 september 2014 at 22:27

  Hey Jeroen,

  Even totaal iets anders.. Wanneer wordt de Fan van AZ poule bijgewerkt?

 4. Gerrit Vooijs

  30 september 2014 at 23:52

  Nou John ik heet je van harte welkom en hoop dat je samen met de andere leden van de technische staf met AZ opnieuw Europees voetbal weet af te dwingen.

  Succes !

 5. Maarten2802

  1 oktober 2014 at 07:44

  Goed dat hij een ambitieus doel geeft. Ipv van Stewart heeft hij dus wel ambitie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *