AZ kansloos onderuit tegen Arsenal: 4-1

By
Updated: november 4, 2009
AZ kansloos onderuit tegen Arsenal: 4-1

Het is zeer pijnlijk duidelijk geworden dat we niets te zoeken hebben op dit niveau. AZ speelde inspiratieloos en dat werd eigelijk al benadrukt door de opstelling van Koeman. Wederom koos Koeman voor een opstelling waarbij er weinig nadruk werd gelegd op aanvallen en dan roep je een dergelijke uitslag op je af.

AZ begon de wedstrijd met wederom een merkwaardige opstelling. Poulsen kreeg opnieuw de voorkeur in plaats van Pocognoli. Daarnaast werd Pellé opgesteld die als een soort eiland moest fungeren, waardoor AZ geen enkele afspeel mogelijkheid had in de spits. Hopelijk kan Koeman binnenkort meer duidelijkheid geven over de reden van zijn opstelling. Laat dit een duidelijke les voor hem zijn voor de komende wedstrijden in de competitie.

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
Arsenal – AZ 4–1 (2-0)

Opstelling Arsenal: Manuel Almunia, Emmanuel Eboué, William Gallas, Thomas Vermaelen, Kieran Gibbs, Abou Diaby, Alex Song, Cesc Fabregas (67. Aaron Ramsey), Andrei Arshavin (75. Tomás Rosicky), Samir Nasri, Robin van Persie (67. Eduardo).
Opstelling AZ: Sergio Romero, Kew Jaliens, Niklas Moisander, Héctor Moreno, Simon Poulsen (64. Sébastien Pocognoli), Moussa Dembélé (58.. Jeremain Lens), David Mendes da Silva (70. Pontus Wernbloom), Stijn Schaars, Maarten Martens, Brett Holman, Graziano Pellè.

Scoreverloop: 25. Fabregas 1-0, 43. Nasri 2-0, 52. Fabregas 3-0, 72. Diaby 4-0, 82. Lens 4-1.
Gele kaarten: Moisander.
Rode kaarten: –
Scheidsrechter: Alain Hamer.
Toeschouwers: 59.345

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *