Van den Brom verwacht geen probemen met Van Basten

By
Updated: september 30, 2014

Van den Brom wordt nou al moe van de term ‘assistent’. Hij ziet zowel Dennis Haar als Marco van Basten als volwaardig trainer en verwacht dan ook geen probleen. Het is zelfs zo dat Van den Brom altijd in dergelijke situaties heeft gezeten. Bij Vitesse was dat Menzo, en ook bij Anderlecht had hij een hoofdtrainer als assistent.

‘Zoals ik werk, doen we het altijd allemaal samen. Ik heb Marco inderdaad uitgebreid gesproken en geloof me, dat gaat echt geen problemen opleveren. Als iemand achter deze constructie staat is het Marco wel,’ aldus Van den Brom die nog even aangaf dat Marco bewust deze stap had gemaakt.

3 Comments

 1. Timon

  30 september 2014 at 12:41

  Mij benieuwen wie voor de Kerst het eerst weg is!

 2. VakZer

  30 september 2014 at 13:26

  Jij misschien

 3. Ruud

  30 september 2014 at 17:36

  Het leven is vol verrassingen en zeker met Stewart in het management. Heeft Pastoor wel even in de kreukels geholpen met gedraai en gekeer. Als Pastoor dan liegt dan ook Stewart. Hoe loopt dit af?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *