Van den Brom tot medio 2016 hoofdtrainer bij AZ

By
Updated: september 30, 2014

Gisterenavond heeft John van den Brom een contract als hoofdtrainer bij AZ getekend. Hij zal tot de zomer van 2016 in dienst zijn van de Alkmaarders. Vandaag zal hij de eerste training gaan leiden.

‘We zijn blij met de komst van John. Hij behoort tot de nieuwe generatie Nederlandse trainers, maar heeft tevens al veel ervaring. Bij al zijn clubs is hij succesvol geweest. Hopelijk zet hij die lijn door bij AZ,’ aldus Stewart.

John is in zijn nopjes. ‘Ik ga aan het werk bij een heel mooie club. Het totaalplaatje klopt. AZ is een club die om de bovenste plaatsen strijdt. Met Marco van Basten en Dennis Haar erbij hebben we een prima technische staf. Ik heb zin om weer met een spelersgroep op het veld te staan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *