Hoedt wil verlengen bij AZ

By
Updated: september 26, 2014

Hoedt ziet het weer helemaal zitten bij AZ. Afgelopen seizoen sprak hij nog de wens uit om te vertrekken als hij niet meer betrokken zou worden bij het eerste. Nu hij eindelijk Wuytens uit de basis heeft gespeeld heeft hij wel oren naar een contractverlenging.

‘Het gaat lekker. Dat is mooi. Vanaf nu kan ik niet langer andere mensen de schuld geven van het feit dat ik niet speel,’ aldus Hoedt.

Eerder dit seizoen had hij nog Wuytens voor zich te dulden en daar had hij het moeilijk mee. ‘Moeilijker dan vorig seizoen. Dat ik onder Advocaat al een basisplaas wilde, was namelijk erg voorbarig van me. Dat hardop uitspreken heb ik toen niet helemaal handig gedaan. Maar dit jaar zag ik dat anders. Ik heb namelijk een goede voorbereiding gespeeld. En daardoor draaide Wuytens ook een goede voorbereiding, want hij moest zijn niveau opkrikken.’

Dat Van Basten toch begon met Wuytens was een lastige situatie. ‘Met die beslissing heb ik het twee, drie weken moeilijk gehad. Ik kan daar echt heel slecht tegen.’

Nu de situatie anders is, heeft Hoedt wel oren naar verlenging van zijn contract. ‘AZ en ik hebben er altijd positief tegenover gestaan om te verlengen. Ik wilde alleen niet voor een paar jaar verlengen terwijl ik tweede keus zou blijven. Dat ik weg zou willen, dat heb ik nooit gezegd. Sterker nog: ik wil hartstikke graag bij AZ blijven. De gesprekken zullen binnenkort wel gestart worden, denk ik. Ik ben nu even geen prioriteit, dat snap ik. Eerst is de club bezig met een nieuwe hoofdtrainer.’ Bron foto: Soccernews.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    26 september 2014 at 20:29

    Hij doet het leuk. Heeft ook meer potentie dan Wuytens. Hopelijk voor hem dat hij onder John van den Brom ook nog in de basis staat.

  2. i.pjotr

    26 september 2014 at 23:44

    Ik ben benieuwd wie de opvolger wordt voor Stewart……… Hij zal toch weten hoe je conclusies moet trekken!!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *