AZ ziet potentie in Rochet

By
Updated: september 26, 2014

Sergio Rochet is sinds de blessure van Esteban eerste keeper bij AZ. Dat terwijl hij dit seizoen begon als derde doelman bij de Alkmaarse club. Uit nood geboren, maar dat neemt niet weg dat hij het ontzettend goed doet.

‘Hij maakt een rustige indruk. Het mooiste voorbeeld daarvan was zijn gedrag tijdens zijn debuut, uit bij Dordrecht. De tegenstander probeerde hem tijdens een vrije trap uit z’n concentratie te halen, maar hij zette stoicijns het muurtje neer. Toen zagen we: die gozer blijft doen wat hij moet doen. Rochet maakt een betrouwbare indruk. Een ander sterk punt is zijn uittrap. Zo’n Zuid-Amerikaans volleyshot dat Sergio Romero ook zo mooio beheerste,’ aldus Dennis Haar. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Ruud

  26 september 2014 at 19:45

  Heerlijke keeper! Kunnen we nog veel van genieten!

  • Jeroen

   26 september 2014 at 20:28

   Ben benieuwd of hij mag blijven staan als Esteban weer hersteld is van zijn blessure.

   • Frank

    26 september 2014 at 22:18

    Ik hoop het wel, het is een duidelijke verbetering.

 2. De echte supporter

  28 september 2014 at 12:13

  Ik vind hem ook steeds beterder. Laat hem maar lekker staan.

 3. Martijn

  28 september 2014 at 12:50

  Wij ook ga zo door!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *