Haar over gewonnen bekerduel: ‘Het was moeizaam’

By
Updated: september 25, 2014

Gisterenavond won AZ het bekerduel tegen EVV Echt en zal vanavond laat te horen krijgen wie de volgende tegenstander gaat worden. Dennis Haar, interim hoofdtrainer, was zich bewust van de moeizame overwinning, en gaf de tegenstander dan ook een compliment.

‘Het was moeizaam vandaag, ja. De tegenstander was in staat om goed te verdedigen, complimenten daarvoor. Wij waren niet in staat daar doorheen te voetballen. Het baltempo moet hoog zijn en via de vleugels moeten we proberen een-tegen-een komen te staan. Dat kregen we niet voor elkaar. We kwamen hier vandaag echter voor een ding: winnen. Dat is gelukt.’ Bron foto: NuSport.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *