Van Persie: ‘AZ is onvoorspelbaar’

By
Updated: november 3, 2009
Van Persie: 'AZ is onvoorspelbaar'

Arsenal neemt het woensdag in de Champions League in eigen huis op tegen AZ. Op voorhand weet Robin van Persie niet wat hij moet verwachten van de Nederlandse landskampioen.

“Het is lastig want AZ is zeer onvoorspelbaar”, zegt Van Persie op het digitale thuis van zijn club. “In de KNVB Beker speelde de club gelijk tegen een amateurclub (AZ won pas na verlenging van Spakenburg, red.), tegen Ajax werd met 4-2 verloren. In dat duel speelde AZ een hele goede eerste en een slechte tweede helft.”

“Ik weet niet echt wat ik van AZ moet verwachten. Maar als we ons eigen spel spelen in ons eigen stadion met de fans achter ons hebben we een goede kans om te winnen. Als we winnen hebben we tien punten dan zijn we bijna zeker van plaatsing voor de volgende ronde.”

Arsenal gaat in Groep H van de Champions League fier aan kop. De Engelsen kennen met zeven punten uit drie duels een goede start van het toernooi. Olympiakos volgt op één punt, terwijl nummer drie AZ pas twee punten wist te verzamelen. De eerste ontmoeting tussen de Alkmaarders en The Gunners eindigde in een 1-1 gelijkspel. Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *