Advocaat geeft AZ drie dagen om te reageren op ontslag Pastoor

By
Updated: september 24, 2014

De soap continues! De advocaat van Alex Pastoor heeft vandaag een brief gestuurd naar AZ. Pastoor wil namelijk zijn baan als assistent terug en ze geven de Alkmaarse club drie dagen om te reageren. Mocht dat geen effect hebben, dan zal de arbitragecommissie van de KNVB worden gebruikt.

‘Eerst was Alex Pastoor zogenaamd het lek, dat is later weersproken door de club. En nu zou Alex moeten vertrekken als gevolg van een ‘integriteitskwesite,’ aldus advocaat Everard in gesprek met Metro.

‘Hij zou zich oncollegiaal hebben uitgelaten in de periode dat Marco van Basten ziek thuis was. Als dat zo is wil je toch niet zo’n persoon als hoofdtrainer hebben?

‘Van Basten had al de toezegging dat hij als assistent verder kon, daarna werd Alex pas gepolst. Ze dachten: dat doet hij wel. Toen Alex niet instemde met die constructie zat de club met een probleem. Alex zit buiten zijn schuld om in deze situatie.’

6 Comments

 1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  24 september 2014 at 15:55

  De kop van Jut heet dat en Stewart/RVC was de man met de hamer. Wat deze slag in de lucht AZ kost dat weet de boekhouder maar dat Alex thuis zijn vrouw kan blijven vervelen lijkt me wel duidelijk. Uiteindelijk een dure jongen zo, die San Marco. Parkeert Dennis nu op de plek van de hoofdcoach? Waar blijft die foto!?

 2. harm

  24 september 2014 at 16:29

  Die pastoor is ook een glad mannetje hoor.. Hij is niet de baas? Hij krijgt een super contract aangeboden… als hij het goed zal doen zal het verlengd worden. Wat wil je nog meer als je bij je ”droom” club wil blijven?

  Ik vertrouw die Pastoor niet en Steward brengt ook alleen maar onrust (waarom gaat die op vakantie als er problemen zijn in de staff???)

  • Ruud

   24 september 2014 at 17:37

   Als Pastoor volgens jou glad is, dan is Stewart nog gladder. De onrust is uiteindelijk in de hand gewerkt door het handelen van Stewart, die zelf ook zegt fouten te hebben gemaakt Zeker bij VI vorige week vrijdag.

 3. Keet

  24 september 2014 at 20:55

  Als een advocaat in de pers dingen gaat roepen, dan staat hij waarschijnlijk niet sterk. Hij probeert hiermee een reactie van AZ uit te lokken die hij hoopt te kunnen misbruiken. Radiostilte is hier het slimste.

  • De echte supporter

   24 september 2014 at 21:56

   Keet, ik ga me met je gedachte mee. Een advocaat die de pers opzoekt, hum dan denk ik ook dat zijn zaak misschien wel niet zo sterk is.

 4. adrian

  25 september 2014 at 20:18

  Enige juiste is Steward er uit. Sinds deze man er is komen er niets anders dan beschuldigingen en leugens in het nieuws.Als ikniet functioneer bij een baas onder wat voor omstandigheden dan ook ga ik er uit en niet een collega.Van Basten is zelf niet eerlijk geweest tijdens zijn sollicitetie en heeft dingen verzwegen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *