Pastoor geeft AZ herkansing, nu AZ Pastoor nog

By
Updated: september 23, 2014

Alex Pastoor heeft AZ verzocht om zijn ontslag te heroverwegen, zodat hij weer aan de slag kan in Alkmaar. Niet als hoofdtrainer, maar voor de positie als assistent waar hij voor is aangenomen. Mocht het niet via deze weg kunnen, dan zal Pastoor zich beroepen op de KNVB-arbitragecommissie.

‘Het bizarre is dat er van alle beschuldigingen niets overblijft,’ aldus Everard de directeur van de VVCS die Pastoor bijstaat. AZ gaf gisteren maar weer aan dat Pastoor moest vertrekken vanwege ‘integriteitskwestie’. Dit heeft niets te maken met het lekken van informatie, maar met zijn houding richting andere AZ-mensen. ‘Dat is een merkwaardige ontwikkeling. Want in de eerste aantijgingen werd hier nooit over gerept. Bovendien is dit op zichzelf geen reden om Pastoor te ontslaan.

‘Met deze ontwikkeling is de hele basis om de arbeidsovereenkomst te ontbinden komen te vervallen. De lijst van inconsequenties wordt erg lang,’ aldus Everard.

9 Comments

 1. plien

  23 september 2014 at 08:35

  Dag Earnest.

  • Jeroen

   23 september 2014 at 08:39

   Ja ik denk dat Stewart dit gevecht aan het verliezen is..

 2. Ruud

  23 september 2014 at 08:54

  Dit is een machtsspel geworden van Stewart. Ik vind hem niet oprecht in zijn uitspraken en regelt zijn eigen agenda. Met smart wacht hij op Eenhoorn om zich weer te kunnen verschuilen. Ik ben hem volledig kwijt en met mij de RVC als ik het mag geloven of Jack van Gelder zit fout. Wat een bizar steekspel en ja… Geef Pastoor dan ook een kans!

 3. Jeroen

  23 september 2014 at 09:17

  Overigens denk ik dat hier alleen maar verliezers uit gaan komen. AZ zal Pastoor niet meer terugnemen omdat (a) zijn plek nu is opgevuld door Van Basten en ze Dennis Haar echt niet zullen wegsturen, en (b) Pastoor heeft zich (schijnbaar) al onmogelijk gemaakt binnen AZ en (c) dat zou het vertrek van Stewart betekenen.

 4. gerard

  23 september 2014 at 10:13

  Ik mag die Pastoor wil, die jongen heeft ballen.
  Mocht het zijn dat Pastoor echt de waarheid spreekt (wat wij niet kunnen zeggen vanaf de zijlijn) dat vind ik het klasse dat hij zich niet laat weg drukken en voor een afkoopsom gaat.
  Een van Gaaltje!

 5. De echte supporter

  23 september 2014 at 19:01

  als er van de aantuigingen niks overbljft, dan staat pastoor in zijn recht. dan heeft steward het echt verkeerd aangepakt, misschien een reden om hem uit zijn functie te halen. Pastoor heeft wel ballen, maar of ik hem nog terug zou wilen zien weet ik niet. ik heb eerlijk gezegd ook geen idee of vd brom bij az past. laten we maar afwachten.

  • i.pjotr

   23 september 2014 at 20:16

   Van Basten dan maar een enkeltje Diemen zuid geven.
   Hij had bij zijn aanstelling al klachten, en HIJ heeft dus de boel eigenlijk besodemieterd.
   Als we het over integriteit hebben

 6. oldfan

  24 september 2014 at 00:07

  Pastoor speelt de zaken hard. Ja hij heeft recht op arbeid. Hij vergeet dat zijn houding als mens hem al onmogelijk heeft gemaakt om nog optimaal te functioneren binnen de club.

  Dan kun je wel stellen dat je terug wilt maar als je goed in de spiegel kijkt weet je dat je in de wereld verstoorde arbeidsverhoudingen niet meer je zelf kunt zijn en dat het op den duur een martelgang gaat wor
  den.

  Er zijn fouten gemaakt maar ook waar rook is , is vuur. Patoor wast zijn handen in onschuld maar zou eens in de spiegel moeten kijken.

  AZ zou de boel eens goed moeten evalueren om het nooit meer te laten gebeuren wat er nu achter de rug is.

  Alle supporters hebben hier een naar gevoel aan overgehouden en om met de heer Eenhoorn te spreken de rust moet terug komen.
  We moeten weer kunnen genieten van onze club en er vooral trots op kunnen zijn want dat is me de afgelopen weken wel ontnomen.

 7. harm

  24 september 2014 at 09:49

  Ik zeg Pastoor en Ernie beide weg dan heb je zeker rust.. [ik vertrouw Pastoor nu nog minder nu hij niet eens argumenten had bij studio sport]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *