Van Galen: ‘De mensen die hebben geluld moeten eruit’

By
Updated: september 22, 2014

Barry van Galen, van 1997 tot 2006 speler bij de mooiste club van Nederland, heeft veel moeite met de huidige situatie bij AZ. Hij vreest ook nog wel dat het even onrustig zal blijven in Alkmaar. ‘Er heerste hier altijd rust en controle, er gebeurde nooit zoveel. Het draaide voorheen om voetbal, maar nu gaat het alleen maar over randzaken,’ zegt hij teleurgesteld.

AZ is druk aan het zoeken naar de persoon die heeft gelekt. ‘Een ding is duidelijk: de mensen die hebben geluld moeten eruit. Maar ja, dan moet je ze wel eerst vinden. Het enige dat deze club kan helpen is snel een nieuwe trainer aanstellen en resultaten boeken. Maar dan nog zal er de rest van het seizoen over de kwestie-Pastoor worden gesproken. Helaas.’

8 Comments

 1. Geert

  22 september 2014 at 19:22

  Ik hoor een nieuwe hoofdcoach…

 2. Martijn

  22 september 2014 at 19:43

  Barry van Galen!!

 3. urdal

  22 september 2014 at 19:49

  Ik zou in Barry een goede TD zien. Man van de club.

  • Jeroen

   22 september 2014 at 22:12

   Mee eens! Laten we eens mensen met een AZ-hart in het bestuur plaatsen.

 4. Ruud

  22 september 2014 at 22:58

  AZ zwijgt als het graf over Stewart, terwijl hij toch echt de fout is ingegaan bij VI. Hoe oncollegiaal hij daar geweest is, is nu wel duidelijk. Blijkbaar heeft de RVC wel steun boor Stewart en niet voor Pastoor. Ik zeg in deze zaak dan gelijke monniken gelijke kappen oftewel niet met twee maten meten. Doe dan ook niet Pastoor weg met een oprotpremie als je Stewart in het zadel houdt.

 5. AZ4Altijd

  23 september 2014 at 02:34

  Barry for TD. Wie vote er mee?

 6. gerard

  23 september 2014 at 16:28

  Van Galen is een goede jongen maar totaal ongeschikt voor TD.
  Je moet wel iets in je bovenkamer hebben en een behoorlijke tongval.
  Iemand die het wel uitstekend kon zijn is Co Adriaanse; goed met mensen overweg, het nodige overwicht, rappe tongval, AZ historie, commercieel inzicht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *