AZ: Pastoor weg om integriteitskwestie

By
Updated: september 22, 2014

AZ en Alex Pastoor zijn donderdag uit elkaar gegaan vanwege een integriteitskwestie. De club heeft de voormalig assistent-trainer nooit openlijk in de pers beticht van lekken van bedrijfsinformatie. Dit wordt wel in verschillende media ten onrechte aangehaald.

Onder integriteit valt onder meer de manier waarop men intern bij AZ met elkaar omgaat. De club voelde zich na oncollegiale acties en uitlatingen van Pastoor richting AZ en enkele collega’s genoodzaakt om per direct afscheid van elkaar te nemen. AZ verwacht het dienstverband met Pastoor spoedig op correcte wijze af te handelen. Bron: AZ.nl

4 Comments

 1. Ruud

  22 september 2014 at 17:21

  Dan mag Stewart ook weg als hij in VI Pastoor beschuldigt en vervolgens door de RVC wordt gecorrigeerd. Ook een oncollegiale actie naar mijn mening.

  • Jeroen

   22 september 2014 at 19:04

   Daar zeg je me wat. Dat is zeker oncollegiaal van de RvC. Overigens hebben ze dat niet publiekelijk gedaan, maar via Jack. Dus ze kunnen altijd zeggen dat ze dat nooit hebben gezegd tegen Jack.

 2. urdal

  22 september 2014 at 17:57

  Helemaal mee eens Ruud. Ik denk zelf dat Stewart het niet met Pastoor kon vinden. Maar als het echt zo is dat Pastoor of zijn zaakwaarnemer niet het lek is en Stewart hem daar openlijk voor beschuldigd heeft is de enige oplossing dat Pastoor terug komt binnen AZ(in wat voor functie dan ook) en dat Stewart dan zijn koffers moet pakken. Dan maar op de bank Haar als hoofdcoach met Pastoor en Van Basten als assistenten. Kost het de club ook geen vermogen. Nu moet en Pastoor en de nieuwe trainer betaald krijgen.

 3. J. Zand

  22 september 2014 at 21:08

  Wie neemt Stewart nu nog serieus, ik mag toch hopen geen enkele AZ supporter meer. Deze man staat garant voor leugen en bedrog….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *