Luxemburgse arbiter voor AZ in Londen

By
Updated: november 2, 2009
Luxemburgse arbiter voor AZ in Londen

AZ krijgt woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal te maken met Luxemburgse arbitrage. Alain Hamer is door de UEFA aangewezen als leidsman, met François Mangen en Christian Holtgen als zijn assistenten.

Hamer floot in het verleden twee keer eerder een Nederlandse club in de Champions League. In november 2007 was hij actief bij de groepswedstrijd tussen Fenerbahçe en PSV, een half jaar eerder floot hij de return in de achtste finale tussen Arsenal en datzelfde PSV. PSV speelde toen in Londen 1-1 gelijk, waardoor het de kwartfinale haalde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>