AZ sluit hectische week af met winst op PEC: 1-0

By
Updated: september 21, 2014

AZ heeft een hectische week afgesloten met winst op PEC Zwolle. Het was tevens het eerste duel dit seizoen dat AZ won in eigen stadion.

Later meer…

9 Comments

 1. harm

  21 september 2014 at 16:29

  Geen top wedstrijd, wel verdiende punten!

 2. KeesK in Paraguay

  21 september 2014 at 16:29

  Bedankt John voor je interesse maar we hebben inmiddels de vacature intern vervuld maar wensen je veel succes met het zoeken naar een passende club. Getekend, AZ

 3. Ruud

  21 september 2014 at 16:56

  We zijn klaar met zoeken, want de familie Haar redt AZ al jaren uit de brand. We hebben al iemand voor de vacature, want bromsnor wil een hoop centjes en bij Anderlecht spatte de vlammen er ook niet vanaf. Dat moet ik hier nog maar zien. Ik vond ook de keuzes van Dennis prima!

  • Jeroen

   21 september 2014 at 17:21

   Grapje zeker? Haar heeft Jong AZ niet eens op de kaart weten te brengen. Dat terwijl er toch wel behoorlijk wat spelers rondliepen.

   • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

    21 september 2014 at 18:00

    Ter verdediging van Dennis Haar. Bij Jong AZ heb je te maken met een andere situatie, omdat Jong AZ een andere functie heeft dan zo hoog mogelijk eindigen. A. Je kan geen spelers kopen/huren B. Je moet revaliderende spelers uit de selectie inpassen of je wilt of niet C. Je moet spelers uit jongere elftallen testen D. Je kan zelden met dezelfde elf spelen waardoor het op elkaar ingespeeld zijn veel minder aanwezig is E. Je hebt te maken met spelers die misschien sneller beter worden als ze meer weerstand ontvangen maar de kans niet krijgen (onder Verbeek/Advocaat)
    Al met al Dennis op Jong AZ afrekenen vind ik een beetje te kort door de bocht. Nu Dennis Haar geheel de overwinning op zijn conto schrijven gaat weer te ver aangezien er nog twee of drie trainers naast hem zitten. Of daar nog een beetje bij moet komen is dus de vraag.

 4. Gerrit Vooijs

  21 september 2014 at 16:56

  Er werd geknokt door dit team. Goed voetbal nee, gespannen zeker, maar iedereen knokte mee.
  Rochet, uitstekend gespeeld, goed meegevoetbald en daardoor een rustpunt.
  Hoedt prima gespeeld !
  Luckassen worstelde met de spanning en kwam daar niet een moment onderuit.
  Haye deed het verdienstelijk.
  Tankovic bleef knap overeind, het is niet de snelste maar hij kan wel voetballen in de kleine ruimte.
  Rosheuvel speelde op de Beerens manier, snelheid en daardoor lijkt er altijd iets te kunnen gaan gebeuren. Redelijk tot goed.

  De jonkies hebben het op Luckassen na prima gedaan.

  De routiniers stonden er vandaag wel, waren bereid het voortouw te nemen en de jeugd knokte mee.

  Goed voetbal nee, maar ik heb genoten van de wedstrijdinstelling .

 5. Jeroen

  21 september 2014 at 17:21

  Eerste helft was erg matig van AZ. Had verwacht dat ze er vol voor zouden gaan. Gelukkig maakte ze dat in de tweede helft goed. Toen zag ik een vel AZ die echt wilde winnen. Je zag wel dat we wat gehandicapt waren voorin. Rosheuvel is een aardige speler, maar niet meer dan dat. Tankovic kan wat worden maar heeft meer tijd nodig. Dan weet je gewoon dat je weinig kan creëren. Dat de bal precies goed voor de voeten kwam van Henriksen is mooi. Je zag dat de ontlading groot was en dat ze daardoor vrijer konden voetballen.

 6. harm

  21 september 2014 at 21:42

  Ik denk dat als we zaterdag ADO kloppen we op de goede weg zijn voor Europees voetbal!

 7. MikeR

  22 september 2014 at 10:51

  Nu de lijn door trekken tegen ADO het was niet heel goed maar de 3 punten zijn binnen en daar gaat het om. We moeten winnen van ADO en dan doen we het helemaal nog niet verkeerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *