Van Basten: ‘Heb het idee dat Pastoor me weg wilde hebben’

By
Updated: september 20, 2014

Nou nu lijkt iedereen de lijken uit de kast te trekken. Van Basten heeft zich tegen Wilfred Genee kritisch uitgelaten over Pastoor.

‘Ik heb mijn twijfels bij de handelswijze van Pastoor, ik heb het idee dat hij wel erg graag van me af wilde,’ aldus Van Basten volgens Voetbal International.

AZ blijft er nog steeds van te zijn overtuigd dat Pastoor, of zijn zaakwaarnemer, het verhaal over Van Basten heeft gelekt aan De Telegraaf. Bron foto: Voetbalprimeur

8 Comments

 1. De echte supporter

  20 september 2014 at 10:01

  Ja langzamerhand kan een buitenstaander het helemaal niet meer volgen. Als dat zo is, ik heb de neiging om van baste te geloven, dan moet pastoor definitief weg en nooit meer bij az terug komen.
  Over een besmette functie ze bedoelen zekker een bestemte functionaris

  • Jeroen

   20 september 2014 at 10:25

   Ja het is een merkwaardig verhaal. Bij AZ gaat het al weken niet meer over voetbal…. Dat is triest.

 2. Martijn

  20 september 2014 at 10:51

  Triest dat nu onschuldige de dupe zijn van waarschijnlijk 1/2 ratten. En wat ”De echte supporter” zegt: voor de buitenstaanders is het helemaal niet meer te volgen.

 3. i.pjotr

  20 september 2014 at 11:27

  Drie punten tegen PEC…….VOETBALLUUHHHHHH

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  20 september 2014 at 13:35

  Ik vind het allemaal best te volgen. Het is een intrige met een aanslag op de terugtredende veldmaarschalk San Marco door de luitenant van zijn generaal Alex, die al jaren droomt van de hoogste AZ positie op het Alkmaarse slagveld en nu zijn kans waar zag worden. Het in ongewisse volk vraagt ondertussen het hoofd van de kroonprins Ernie uit het stuurloze paleis dat wacht op de nieuwe koning Robert I, omdat hij de aanstichter van de ontstane chaos zou zijn. Alex wordt ontmaskert als de vuige intrigant en van zijn uniform ontdaan en verbannen uit het AFAS kasteel waarna hij wanhopig probeert zich weer naar binnen te vechten geholpen door een cavalerie van de bond van generaals. Kolonel Dennis neemt de troepen over van de verbouwereerde San Marco en samen proberen ze troepen van veldmaarschalk Ron te verslaan die zondag het AFAS bastion bestormt terwijl het paleis driftig op zoek is naar een nieuwe maarschalk onder leiding van Ernie die wanhopig zijn aangetaste blazoen probeert op te poetsen voor het volkstribunaal van VI.
  Klassieker kan bijna niet! Duidelijk zo? 🙂
  Wordt vervolgd.

  • i.pjotr

   20 september 2014 at 14:39

   Briljant KeesK 🙂

 5. kaazie87

  20 september 2014 at 14:59

  perfect geformuleerd keesk chapeau. wat een verhaal zo, wel netjes van kroonprins ernie dat hij zijn verhaal wilde delen bij vi, ik had wel het gevoel dat hij heel erg graag de schuld van het lekken aan de telegraaf in pastoor zijn schoenen wilde stoppen. eerlijk is eerlijk ik heb nu wel een stuk meer sympathie voor kroonprins ernie. ik ben het wel met van der gijp eens dat als ze van basten na hoffenheim een stap terug gedaan had dat ze dan veel minder problemen zouden hebben. dit gebeuren gebeurde precies op het verkeerde moment. als pastoor nu een rechtzaak gaat aanspannen en hij blijkt toch het lek te zijn dan ben je wel een hele grote maten naaier

 6. Bradje

  20 september 2014 at 18:17

  Hahaha, KeesK, prachtig verhaal. Shakespeare-iaans. Misschien nog iets van Game of Thrones erin. Goed gedaan. Maar ondertussen wel dieptriest, hoe het nu gaat. Hoop echt dat de voetballers morgen niet meegaan in die malaise, en weer eens hun best gaan doen op het veld, en niet achteraf voor de camera’s. (Poulsen?)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *