AZ mag voorlopig geen hoofdtrainer aanstellen

By
Updated: september 20, 2014

De soap omtrent AZ zet zich voort. Nu blijkt dat de directeur van de Vereniging van Contractspelers (VVCS) aan de bel heeft getrokken bij de Coaches Betaald Voetbal. ‘Daarom is de positie als hoofdtrainer bij AZ met terugwerkende kracht alsnog besmet verklaard.’

Zo maakt de VVCS zich sterk voor het ontslag van Pastoor. Volgens AZ was dit in goed overleg gebeurd, maar daar is Pastoor het niet mee eens.

AZ snapt niet dat de functie nu als ‘besmet’ wordt gezien. Pastoor is immers namelijk nooit hoofdtrainer geweest. Voorlopig nemen Dennis Haar en Marco van Basten de honneurs waar.

16 Comments

 1. De echte supporter

  20 september 2014 at 09:58

  Feitelijk klopt dat. Pastoor is geen hoofdtrainer geweest, hij heeft een keer waargenomen. Dus deze functie kan niet besmet zijn. Onzin wat die voorzitter doet.

  • oma

   20 september 2014 at 11:13

   twee keer Dordrecht en Heerenveen

 2. AZnu

  20 september 2014 at 10:17

  De afkoopsom zal wel afgestemd worden op het salaris van hoofdcoach. Dat is de insteek dat hij als hoofdcoach is weggestuurd. Want als het uitgangspunt de assistenfunctie zou zijn moest AZ hem terugnemen. Ik vind dit gerotzooi overigens van een laag niveau. Zo beschadig je wel mensen. Hoe krijg je als club je blazoen weer schoon gepoetst?

  • oma

   20 september 2014 at 11:17

   waarom als hoofdcoach?
   hij had een contract als assistent dat is ontbonden hij heeft nooit een contract als hoofdcoach getekend dat heeft meneer geweigerd.

 3. Martijn

  20 september 2014 at 10:35

  Alleen maar beter. Rust in de tent. Laat ze maar geen gehaaste beslissingen meer nemen.

 4. azdc

  20 september 2014 at 10:50

  Hoezo hoofdcoach? Dat contract heeft hij geweigerd. Lijkt mij een onzin actie dus. UIreindelijk bepalen contracten de situatie en niet incidentele omstandigheden.

 5. i.pjotr

  20 september 2014 at 11:25

  Dat Stewart moet reageren bij de ouwe wijven van VI zegt genoeg over het niveau van Stewart.
  Naar elkaar met moddergooien levert alleen maar verliezers op.
  Elk fatsoenlijk directeur behoort niet via de pers te reageren, zeker niet als je RUST IN DE ORGANISATIE wilt bewaren. Met zijn gedrag en de vele miskopen mag je zijn functie ook wel eens op de Weegschaal leggen.
  Duidelijk dat Pastoor niet meer terugkeert, jammer ik vond het een mooie combinatie, MvB -AP of AP-MvB.
  Een ding moet duidelijk zijn……VOETBALLUUHHHHHH EN DRIE PUNTEN PAKKEN !!!!!

 6. AZnu

  20 september 2014 at 11:55

  Ik wil maandag in de krant de volgende tekst lezen: “AZ speelt de sores van zich af en wint overtuigend van PEC.”

 7. Vak J

  20 september 2014 at 12:17

  Volledig eens met de bemet verklaarde positie van AZ om voorlopig geen hoofdcoach aan te mogen stellen. Eerst maar eens rust in de tent. Nu maar eens aandacht vor het voetbal en de zaak Pasoor afwachten.

 8. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  20 september 2014 at 13:09

  Dit vind ik nou te zot. Je moet je bochten wringen als je niet direct een gediplomeerde hoofdcoach hebt en er zo snel mogelijk eentje vinden of anders. En nu mag het niet omdat een werknemer die klaarblijkelijk de club in diskrediet heeft gebracht beschermd moet worden om zijn twee seizoenen brood veilig te stellen!? Als de beschuldigingen aan het adres van kamp Alex Pastoor waar zijn dan hoop ik dat hij twee seizoenen droog brood eet.

  • i.pjotr

   20 september 2014 at 14:42

   Nou , KeesK,
   Journalist wil in rechtbank getuigen, dat Alex niet het lek is……..interessant toch!

   • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

    20 september 2014 at 16:02

    Dat ie het niet is. Zeg dan wie het wel is zodat we de geschiedenis kunnen herschrijven en de never ending story weer door kan gaan. Een excuus aan Alex Pastoor is dan misschien wel op zijn plaats.

    • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

     20 september 2014 at 20:18

     We gaan hier onderhand naar een regelrechte whodunnit (wie heeft ’t gedaan) toe? Alex’s kamp, zijn zaakwaarnemer, zijn moeder, wie dan ook bij hem, had een motief. Als een soort te vroeg orgasme werd het iemand teveel en bracht het nieuws al de wereld in aan het lamme krantje uit 020 in de hoop een extra zetje te geven aan dé droombaan. Maar als het nou niet zijn zijde was die zo incontinent was, wie had er dan een motief? De bron wordt nooit vermeld dus eer en glorie, zo dat al bestaat voor zo’n uit de school klapper, is ook niet echt aan de orde. Zitten we hier naar DallAZ te kijken waarbij we ons afvragen wie San Marco probeerde te vermoorden? Zou het soms zijn vrouw zijn die zich zo bezorgd maakte over haar Marco die in bed met zijn spits niet meer de goal kon vinden van de stress!? Het zou toch niet de lachende derde zijn, Dennis Haar die nu de scepter zwaait? Nee, dat zou toch te ver gaand zijn als zoon van die vader met zijn hondstrouwe AZ blik. Piet Keur dan, die weer terug op het strand nog een appeltje te schillen had met die Utrechtse wonderspits die zijn baan overbodig maakte? Gertjan misschien die zijn motormaatje had gesproken over de telefoon en het even had door heeft gebeld, wetende dat zijn naam weer genoemd zou worden en dus er misschien alsnog een club voor hem zou komen!? Of toch de al beschuldigde koffiedame die altijd luisterend wat opving en haar eeuwig op en neer gaande snavel niet kon houden tegen haar vriendin die in bed ligt met een journalist uit dat gat onder het IJ!? Gek wordt je van het gespeculeer. Maar het is toch ook net als zo’n tv serie best spannende tijdsverspilling.

     • i.pjotr

      21 september 2014 at 00:03

      KeesK,
      Man man man, wat heb je gegeten,
      De bijdrages van vandaag zijn rijp voor de PC hoofdprijs.
      Voor mij mag de soap nog ff duren,…….
      Ik kijk nu al uit naar je nieuwe bijdrage 🙂

     • Oud

      21 september 2014 at 23:58

      Topvorm Kees, erg vermakelijk. Ik blijf mijn geld op de koffiejuffrouw zetten, die zichzelf al hoofdcoach zag worden, door de VVCS werd teruggefloten en toen naar het rioolblaadje uit 020 heeft gelekt. Ze wist dat Marco hartproblemen heeft omdat ze dagelijks iets in zijn koffie doet. Door zowel Marco als Pastoor buitenspel te zetten ligt de weg naar het trainerschap alsnog open, maar nu moet ze weer met die vervelende van den Brom afrekenen. Wordt vervolgd.

 9. Zaankanter4ever

  21 september 2014 at 03:31

  Vroeger hadden we Aad de Mos bijgenaamd Aadje Premie.
  Het gaat bij Pastoor uitsluitend om het geld.

  ‘Pakken wat ie kan’, begrijpelijk want zijn carriere als coach in het BV is namelijk ook over. Teveel negatieve pers en hectische toestanden rond NEC en nu bij ons.

  Die man staat garant voor instabiliteit. Dat is het laatste wat je als club nodig hebt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *