Berghuis: ‘Vertrek Pastoor zag ik niet aankomen’

By
Updated: september 18, 2014

Het vertrek van Pastoor kwam voor vele als een verrassing. Ook voor de AZ-spelers. Toch vind Berghuis dat de onrust niet gebruikt mag worden als excuus voor de slechte prestaties.

‘Ik lag nog te slapen en werd wakker omdat ik tientallen berichtjes kreeg. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet zag aankomen, want na de beslissing van Marco van Basten om terug te treden veranderde er voor ons eigenlijk niet zoveel.’

De onrust mag overigens niet worden gebruikt als excuus. ‘Als er zoiets speelt in de club, wil je toch ook gewoon je duels winnen en sterk aan de bal zijn? Spelers willen zichzelf toch graag laten zien? Dan moet je niet naar iets anders wijzen.’

5 Comments

 1. AZ WOMAN

  18 september 2014 at 14:49

  Steven ik zag het ook niet aankomen, kunnen we elkaar de hand geven.

  • oma

   18 september 2014 at 15:00

   maar jij zit niet zo dichtbij het vuur,dan hij beste AZ WOMAN.

 2. de echte supporter

  18 september 2014 at 15:21

  het is een grote rommel aan het worden. We halen het journaal maar niet met onze voetprestaties.

  • AZ4Altijd

   18 september 2014 at 16:24

   Inderdaad. Zo schrijft er geen hond iets over AZ. Ook niet als er iets moois gepresteerd wordt, zie afgelopen seizoenen met EL.

   Nu er zware onweerswolken boven het bestaan > Ja het bestaan van AZ hangen, want met PIPO STEWART a.K.a. Achterbakse hond, is er overal wat te lezen over AZ.

   MEER ACTIE GEWENST OM STEWART OP TE LATEN ZOUTEN. Ons AZ gaat echt naar de …. .

 3. harm

  18 september 2014 at 22:00

  In elk berichtje wat ik laatste tijd over AZ zie of het nou in krant staat of hier gaat het over die gladde Amerikaan. Die man geeft zichzelf, de supporters en de spelers toch geen goed gevoel zo pfft ik hoop dat v marwijk komt en de boel op orde zet!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *