AZ in slotfase langs FC Groningen: 0-1

By
Updated: november 1, 2009
AZ in slotfase langs FC Groningen: 0-1

AZ heeft voor het eerst in ruim twee maanden weer een uitduel gewonnen. De Alkmaarders wonnen bij FC Groningen met 1-0 dankzij een late treffer van Lens.

De ploegen waren voor rust aan elkaar gewaagd. Groningen zette meer druk, had ook meer balbezit, maar de beste kansen waren voor AZ. Zo miste Mendes da Silva van dichtbij en schoot Holman de bal tegen de lat. De thuisploeg was met een volley van Lovre dicht bij een treffer.

Groningen had na rust het beste van het spel en kreeg een dot van een kans via Enevoldsen, die Romero gepasseerd was, maar de bal in het zijnet schoot. Nadat Dembélé de paal had geraakt, kopte Lens raak uit een vrije trap van Schaars.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *